Süreyya Ciliv Lacoste Müşterileri İle Başarılarının Sırrını Paylaştı

Süreyya Ciliv Lacoste Müşterileri İle Başarılarının Sırrını Paylaştı

Bu haber 1826 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye'de Eren Perakende tarafından temsil edilen dünyaca ünlü Fransız markası Lacoste, Lacoste Talks adı altında iş, ekonomi, teknoloji, moda, kültür-sanat ve spor dünyasının önde gelen isimler ile söyleşilere imza atıyor.

Lacoste özel müşterileri ve Eren Holding üst düzey yöneticileri özelinde gerçekleştirilen Lacoste Talks, 27 Şubat Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşti. Başladığı günden itibaren dördüncüsü düzenlenen ve Eren Perakende CEO’su Osman Şentürk moderatörlüğünde organize edilen etkinliğine duayen iş insanı Süreyya Ciliv konuk oldu. Söyleşiye iş, teknoloji ve perakende dünyasından isimler de büyük ilgi gösterdi.

Eren Perakende CEO’su Osman Şentürk söyleşide perakende sektöründe başarıya “Müşteriyle temas noktası olan mağaza deneyimi, perakende sektöründe kritik bir rol oynuyor ve markaların başarısında belirleyici unsur olarak öne çıkıyor.” sözleriyle dikkat çekti.

Eski Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ise teknoloji dünyasında gelişen yeniliklerden ve perakende sektörüne getirdiği açılımlardan bahsetti. Söyleşide “Geçmişi biliyor, anlıyor ancak değiştiremiyoruz. Geleceği ise bilmiyoruz ancak şekillendirebiliyoruz. Yenilik, iş dünyasında ilham kaynağı ve güç merkezidir; Yenilikçi olmak, yeni fikirler, metodlar ve konseptler yaratmak sadece kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda uzun vadeli başarı için temel taşlardır." diyerek inovasyon ve etik değerlerin iş hayatında taşıdığı derin önemi vurguladı.

Bir dönem Turkcell’in CEO’luğunu yürüten Süreyya Ciliv’in kurduğu Kuika, hem Amerika hem de Avrupa pazarında önemli projelere imza atıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER