Evidea’nın 50. mağaza açılışı coşkuyla kutlandı!

Evidea’nın 50. mağaza açılışı coşkuyla kutlandı!

Bu haber 2911 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yaşam alanlarınıza anlam katan ve eviniz için aradığınız her şeyi tek çatı altında sunan Evidea, müşterilerine 50. mağaza açılışıyla heyecan verici alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Mersin Sayapark AVM’de açılan 50. Evidea mağazası, açılışa özel etkinliklere ve kampanyalara da ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'nin öncü ev yaşam sektörü markası Evidea, mağaza yatırımlarını aralıksız sürdürerek 50. mağazasına ulaşmanın coşkusunu yaşıyor. 22 Şubat Perşembe günü Mersin Sayapark AVM'de açılan Evidea, müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Evidea'nın 50. mağazası, çalışanları ve tüketicilerin katılımıyla coşkulu bir kutlama ile açıldı. Evidea, kaliteli ürünleriyle yaşam alanlarına anlam katmaya devam ederek Mersin'deki iki mağazasıyla müşterilerine aradıkları her şeyi tek bir çatı altında sunacak.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyonu ve daha birçok kategoride binlerce kaliteli ürünle hizmet veren Evidea’da açılışa özel de bir kampanya bulunuyor. Kampanya kapsamında; 22 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında her 1.000 TL alışveriş yapanlara anında 200 TL indirim fırsatı tüketicilerini bekliyor.*

Evidea Marka ve İletişim Müdürü Pelin Ünal, 50. mağazanın açılışıyla ilgili olarak, "Tam 15 yıldır, mağazalarımız ve e-ticaret sitemiz evidea.com ile Türkiye'nin dört bir yanındaki tüketicilere ayrıcalıklı alışveriş deneyimleri sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bugün, değerli çalışma arkadaşlarımız ve müşterilerimizle birlikte 50. mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimizin gözlerindeki parıltı, emeklerimizin karşılığını aldığımızı gösteriyor ve bizi daha da motive ediyor. Aynı heyecan ve hedefle mağaza açılışlarımıza devam edeceğiz. Müşterilerimize evlerini güzelleştirme ve kişiselleştirme konusunda kaliteli ve trend ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER