Tab Gıda, Restoranlardaki Yenilikçi Kiosk Hizmetlerinde De Açık Ara Lider

Tab Gıda, Restoranlardaki Yenilikçi Kiosk Hizmetlerinde De Açık Ara Lider

Bu haber 3007 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

TAB Gıda, şirketlerin kritik iş süreçlerine yönelik kurumsal yazılım ve altyapı çözümleri sunan grup şirketi ATP’nin yazılımını geliştirdiği dokunmatik kiosk ekranlarıyla, restoranlarda sıra beklemeden sipariş verme ve kasaya gitmeden ödeme kolaylığı sunuyor. Yaşattığı müşteri deneyimini daha da ileri taşıma hedefiyle, 2023 yılında restoranlarına 624 kiosk ekranı kurarak bu alanda liderliğini ilan eden TAB Gıda, bu yıl içerisinde kiosk yatırımlarını artırarak devam ettirmeyi hedefliyor.

Türkiye’de 1.600’ü aşkın hızlı servis restoranıyla faaliyet gösteren TAB Gıda, yaşadığımız hız ve dijitalleşme çağının gerektirdiği tüm yenilikleri müşterilerine dünyayla aynı anda sunma hedefini sürdürüyor. Kiosk sayısını giderek artıran ve buradan sunulan hizmetleri gün geçtikçe çeşitlendiren TAB Gıda, Burger King®️, Arby’s®️, Popeyes®️ restoranlarında kullanımda olan toplam 624 kiosk ekranıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor. Türkiye’nin yeni “Self Order Kiosk” pazarının lideri konumundaki TAB Gıda, bu yıl içerisinde kiosk yatırımlarını daha da artırmayı hedefliyor.

Dijitalleşme, restoran açılışları ve restoran yenileme çalışmalarıyla sektördeki lider konumunu güçlendirmeye devam eden TAB Gıda, ATP’nin yazılımını geliştirdiği dokunmatik kiosk ekranlarıyla, restoranlardaki müşterilerin sıra beklemeden sipariş vermesini, kasaya gitmeden anında ekrandan ödeme yapmasını ve siparişlerin hızlı teslim almasını kolaylaştırıyor.

Müşteri memnuniyetinin yanında restoran gelirleri de artırıyor

En yeni teknolojilerle donatılan kioskları kullanan restoranlar, müşteri memnuniyetini artırmanın yanında operasyonel anlamda da tasarruf sağlıyor.  2023’ün üçüncü çeyrek verilerine göre kiosklardan alışveriş yapan tüketicilerin yüzde 25-30 seviyesinde daha fazla harcama yaptığı bunun da restoran gelirlerini artırdığı kaydedildi.

Sektördeki çoğu örnekten farklı olarak, TAB Gıda’nın işlettiği birden çok markanın yan yana hizmet verdiği noktalarda aynı kiosk ekranından diğer markalardan da siparişi verilebiliyor. Restoranda konuk ağırlama ve dijital restoran çözümleri konusunda teknolojik çözümler ve yazılımlar geliştiren ATP’nin özelleştirilebilen yazılımları sayesinde, farklı restoranlardan yemek isteyen aile üyeleri, tek noktadan, Burger King®️, Popeyes®️ ve Arby’s®️ siparişi verebiliyor. Ayrıca, sunulan kiosk ekranlarında müşteriler menüleri ve teklifleri incelemenin yanında ürünlerin içeriklerini de görebiliyor. Dijitalleşme yatırımlarından aldığı ilhamla TAB Gıda, kiosklardan verilen siparişlerin seçilen masaya getirilmesi gibi örnek ve müşteri deneyimini daha üst seviyelere çıkaran yenilikçi uygulamaları hayata geçirmeye hazırlanıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER