Gızıa Ve Gızıa Brasserıe Artık Bursa’da

Gızıa Ve Gızıa Brasserıe Artık Bursa’da

Bu haber 2162 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de ve dünyada ulaşılabilir lüks kavramının öncülerinden olan Gizia, özel tasarımları ve geniş koleksiyonları ile artık Bursa Downtown’da moda severlerle buluşuyor.

Bursa’nın ilk Açıkhava konseptli Alışveriş Merkezi olan Downtown, Türkiye’nin ilk küp gösterisi ve Avrupa’nın en büyük gösteri havuzu yanı sıra 30 yeni markayı Bursa’ya getirme özelliği taşıyor.

Yenilikçi, özgün ve çarpıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Gizia, limitli sayıda üretmiş olduğu kapsül koleksiyonlarıyla da moda dünyasında ses getirmeye Bursa’da devam ediyor. 2 kattan ve 850 metrekare alandan oluşan Gizia içerisinde Gizia, Gizia Gate, Mani Mani, Gizia Classic ve Kiwe gibi grubun bütün markaları yer alıyor.

Gizia dışında, İstanbul’un yeme-içme konusunda gözde mekanlarından olan ve Nişantaşı, Galataport ve Fişekhane’de şubeleri bulunan Gizia Brasserie’de Bursa Downtown’da misafirlerini bekliyor.

Her 3 şubenin izlerini taşıyan ve menülerde bulunan imza lezzetlerden seçilerek oluşturulan menüsü, iç ve dış alanı ile Gizia Brasserie Bursa, gastronomi ve fine dining konusunda ilkleri barındırıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER