Ramazan Akşamlarına Taze Çekilmiş Türk Kahvesi Yakışır

Ramazan Akşamlarına Taze Çekilmiş Türk Kahvesi Yakışır

Bu haber 1918 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Türk kahvesinin faydalarına dikkat çekerek herkesi Taze Çekilmiş Türk Kahvesi ile buluşturuyor.

 

Ramazan ayında iftar sonrasında içilen bir fincan Türk kahvesinin tadına doyum olmuyor. Hem günün yorgunluğunu alıyor, hem de keyif veriyor. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, iftardan 1 saat sonra tüketilen Türk kahvesinin iştahı bastırdığını ve bu sayede kişiyi gece boyunca sağlıksız atıştırmalıklardan uzak tuttuğunu hatırlatıyor. Ayrıca Türk kahvesinin metabolizmayı hızlandırdığına, sindirim sürecine yardımcı olduğuna, konsantrasyonu artırdığına da dikkat çekiyor. Kahve Dünyası, Taze Çekilmiş Türk Kahvesi ile Ramazan akşamlarında kahve keyfinize ortak oluyor.

Kahve Dünyası mağazalarında ve www.kahvedunyasi.com online mağazasında satışa sunulan Taze Çekilmiş Türk Kahvesi,  %100 Arabica çekirdeklerinden taze taze, tam kıvamında ve büyük bir ustalıkla kavrularak hazırlanıyor. Sipariş üzerine taze taze çekilerek özel ambalajında misafirlere sunuluyor. Kahve Dünyası Taze çekilmiş Türk Kahvesi’nin orta ve çok kavrulmuş seçenekleri bulunuyor.

Kahve Dünyası 

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER