Bir Fincan Sıcak Mutluluk için Philips’ten Daily Collection Kahve Makinesi!

Bir Fincan Sıcak Mutluluk için Philips’ten Daily Collection Kahve Makinesi!

Bu haber 9968 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hayata geçirdiği projeler ve ürünler ile yaşamı kolaylaştıran Philips, Daily Collection (HD7462/20) filtre kahve makinesi ile kullanıcılarına mükemmel bir kahve deneyimi sunuyor. 

Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve sağlık alanında yapmış olduğu yenilikler ile adından sıkça bahsettiren Philips, Daily Collection (HD7462/20) filtre kahve makinesi ile kullanıcılarına lezzetli, sıcak ve aromatik kahve hazırlama imkanı sunuyor. 

Philips Daily Collection (HD7462/20) filtre kahve makinesinde bulunan aroma karıştırıcı, ilk fincandan son fincana kadar en lezzetli ve kıvamlı aromanın sunulması için kahveyi eșit șekilde karıștırır. 

1,2 lt hazneye sahip olan Daily Collection (HD7462/20) kahve makinesi ile 2 fincandan 12 fincana kadar kahve hazırlayabilir, kompakt tasarımı sayesinde mutfağınızda yer kaplamadan kolaylıkla kullanabilirsiniz. 

Kahveniz hazırlandıktan 30 dakika sonra Daily Collection (HD7462/20), kendini otomatik olarak kapatarak hem enerji tasarrufu sağlar hem de güvenli bir kullanım olanağı sunar. Kolay temizleme özelliği sayesinde filtre tutucu dahil olmak üzere tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. 

Kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda keyifli anların en büyük yardımcısı olan Philips Daily Collection HD7462/20 ve farklı renk alternatifi ile HD7461/20 filtre kahve makinesi sıcak ve aromatik kahve hazırlama deneyimi için 329,99 TL’ye kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Royal Philips Hakkında:

RoyalPhilips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), Sağlık Hizmetleri, Kişisel Sağlık ve Aydınlatma alanlarında anlamlı yenilikler sunarak insanların yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmış, çok yönlü bir sağlık ve iyi yaşam şirketidir. Genel merkezi Hollanda’da olan Philips, 2015 yılında 24,2 milyar avro satış yaptığını bildirmiştir ve Philips’in 100’den fazla ülkedeki satış ve servis departmanlarında yaklaşık 104.000 çalışanı bulunmaktadır. Philips, kalp sağlığı, akut tedavi, evde sağlık hizmetleri, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri, yeni aydınlatma uygulamalarının yanı sıra erkek tıraş/bakımı  ve ağız sağlığı ürünlerinde liderdir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER