Pizzalazza ve Saloon Burger Genel Müdürü Esra Kıvrak’a Global Çapta Ödül

Pizzalazza ve Saloon Burger Genel Müdürü Esra Kıvrak’a Global Çapta Ödül

Bu haber 22082 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu yılın başında hızlı servis restoran zinciri sektörünün dinamik markaları Saloon Burger ve PizzaLazza’nın üst yöneticiliğine atanan, finans sektöründe üst düzey yöneticilik ve danışmanlık deneyime sahip Esra Kıvrak, uluslararası Yönetimde Kadınlar (Women in Management) organizasyonu tarafından 2022 yılının En İyi 50 Profesyonel Kariyere Sahip Kadın Küresel Ödülü’nün sahibi oldu. 

Tekstil, sağlık, perakende ve hızlı servis restoranlar alanlarındaki yatırımlarıyla 70 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Turgut Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren hızlı servis restoran markaları Saloon Burger ve PizzaLazza’nın Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Esra Kıvrak, uluslararası Yönetimde Kadınlar (Women in Management) organizasyonu tarafından düzenlenen 2022 yılı ödül töreninde dünyanın en iyi 50 kadın yöneticisi arasında gösterildi. Esra Kıvrak, ödülünü almak için davet edildiği Dubai’de düzenlenen Women in Management konferansının konuşmacıları arasında da yer aldı.

Ticari ve perakende bankacılık ve danışmanlık kariyerinde özellikle Girişimcilik ve Kadın Girişimciliği, KOBİ bankacılığı alanlarında dijital dönüşüm, yeni iş modelleri ve ekosistem gelişimi konularına odaklanan Esra Kıvrak, önde gelen finans kuruluşlarında üst düzey yöneticiliğin yanı sıra küresel şirketlere de danışmanlık hizmetleri verdi. PizzaLazza ve Saloon Burger Genel Müdürü Esra Kıvrak, deneyimleri ışığında hızlı servis restoran zinciri sektöründe dinamik bir büyüme gösteren iki yerli markanın ileriye dönük stratejilerinin yürütülmesinden sorumlu olarak görev yapıyor. Esra Kıvrak aynı zamanda, Lojistik ve Taşımacılıkta kadınların güçlendirilmesi ve cinsiyet eşitliği konularında sektörel liderlik hedefiyle uluslararası WiLAT Global bünyesinde hayata geçen WiLAT Türkiye’nin kurucuları arasında yer alıyor ve WiLAT Türkiye Başkan Yardımcılığını üstleniyor.

Women in Management 2022 yılı En İyi 50 Profesyonel Kariyere Sahip Kadın Küresel Ödülü’nün (Top 5O Professional and Career Women Global Award) bu yılki temasının Direnç ve Yeniden Şekillendirme (Resilience and Reinvention) olduğunu ifade eden Esra Kıvrak, “İş dünyasında kadınların önde gelen küresel temsil organizasyonu Women in Management’in bu yıl düzenlediği konferansın konuşmacıları ve dünya genelinde ödül alan 50 profesyonel kariyerli kadın yönetici arasında yer almaktan gurur duyuyorum. Bu organizasyonda dünyanın dört bir yanından, farklı uluslararası mensup kadın yöneticilerle aynı sahnede yer almanın ve Türkiye’nin kariyer sahibi kadınlarını temsil etmenin mutluluğunu yaşadım. Kadın gücünün bir ilham kaynağı olarak dalga dalga yayılmasını, bu gücün ve ilhamın kadınların kariyer hedefleri önündeki tüm engelleri yıkmasını dilerim” dedi.

Bankacılık kariyerinde, müşteri odaklı farklı ürün ve servislerin geliştirilmesine ve etkin satış yönetimine odaklanan Esra Kıvrak, 20 yıl görev yaptığı GarantiBBVA bünyesinde Kadın Girişimciliği inisiyatifinin de liderliğini üstlendi. Bu kurumda son görevi KOBİ Bankacılığı ve Pazarlamadan Sorumlu direktör olan Esra Kıvrak, sonrasında Alternatif Bank Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmişti. Bankacılık sektöründeki liderlik görevleri sonrasında Esra Kıvrak, çeşitli uluslararası kuruluşlar, Commercial Bank of Qatar ve Dünya Bankası bünyesindeki IFC’de (International Finance Corporation) danışman olarak sorumluluk aldı ve 2022 yılı itibarı ile de PizzaLazza ve Saloon Burger üst yöneticiliğini üstlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Esra Kıvrak, Wharton School /UPEN Yöneticilik Eğitimi Programını tamamladı. Harvard ve Stanford gibi üniversitelerde yönetim ve liderlik eğitimlerine katıldı. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER