H&M ve Google Cloud, Güçlerini Birleştiriyor.

H&M ve Google Cloud, Güçlerini Birleştiriyor.

Bu haber 24892 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ortaklık, İsveçli moda devinin, müşteri deneyimini ve gelişmiş AI ve ML yetenekleriyle tedarik zinciri etkinleştirmesini daha da geliştirmek için Google Cloud’un kapsamlı veri analizi yeteneklerinden ve güvenli, sürdürülebilir küresel altyapısından yararlanmasını kapsayacak.

Bu aynı zamanda mağaza içi, çevrimiçi, marka ekosistemi ve tedarikçileri dâhil olmak üzere birden fazla kaynaktan her tür veri ve etkinliğin erişilebilir olmasını sağlamak için yeni bir veri ağının oluşturulmasını da içeren bir çalışma.

Ortaklığın geliştirilmesi, fiziksel mağazalardan e-ticarete kadar çeşitli satış kanallarında yeni nesil müşteri deneyimlerinin yanı sıra dahili tedarik zincirlerinin artan optimizasyonunu destekleyecektir. Ortaklık, aynı zamanda H&M Group’un iş süreçlerinde veri bilimi ve yapay zeka yeteneklerinin daha da geliştirilmesini sağlayacak.

H&M Group Baş Teknoloji Sorumlusu Alan Boehme: “H&M Group, tüm markalarımızda uzun bir inovasyon geçmişine sahip ve her zaman müşterilerimizle anlamlı ilişkiler kurmak istiyor. Gelişmiş güçlerle desteklenen sürdürülebilir büyümeye inandığımız için artık analitik ve teknoloji konusunda dijitalleşmeyi daha da hızlandırıyoruz. Bu nedenle, ihtiyaçlarımıza uygun bir sağlayıcı bulduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Google Cloud Nordic Bölgesi Genel Müdürü Eva Fors ise: “Bu ortaklığı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve H&M Group ile mağazada veya çevrimiçi olarak yeni ve heyecan verici müşteri deneyimleri yaratmak için çalışmayı dört gözle bekliyoruz. H&M Group’un inovasyona bağlılığı ve birlikte bu yolculukta ilerlemekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER