Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel Women Of Excellence “Yenilikçi” Ödülünü Aldı

Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel Women Of Excellence “Yenilikçi” Ödülünü Aldı

Bu haber 1022 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel Women Of Excellence “Yenilikçi” Ödülünü Aldı


Kadın perakendecilerin, marka, pazarlama ve ajans yöneticilerinin başarılı çalışmalarının ödüllendirildiği “Women of Excellence” ödül töreni 18 Ekim günü Chicago’da gerçekleştirildi.


Bu yıl 6 farklı kategoride 36 kadın liderin ödül aldığı törende, Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel, “Yenilikçi” ödülünün sahibi oldu.
Path to Purchase Institute tarafından yedincisi düzenlenen “Women of Excellence” ödülleri 18 Ekim günü Chicago’da gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu. Kadın perakendecilerin, marka, pazarlama ve ajans yöneticilerinin pazarlama sektöründe etki yaratan başarılı çalışmaları 6 farklı kategoride ödüllendirildi.

“Yılın Yöneticisi”, “Teknoloji”, “Yenilikçi”, İş Mükemmelliği”, “Mentorluk” ve “Sektör Etkisi” kategorilerinde ödüllerin verildiği törende, 36 kadın lider başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldı. Törende, Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel’e “Yenilikçi” ödülü verildi.

Mimeda Yönetici Direktörü Kına Demirel, “Türkiye’nin ilk perakende medya şirketi Mimeda ile şirketlerin mağaza içi dijital ekranlar ve kişiselleştirilmiş reklamcılık aracılığıyla yeni pazarlama stratejileri uygulamalarını sağlıyoruz. Birinci yılımızı geride bırakırken, perakende medya alanında kısa zamanda önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızın hem ülkemizde hem de Amerika’da konunun uzmanları tarafından takdir edilerek ödüllerle taçlandırılması bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Hikayemize gönülden inanan tüm ekip arkadaşlarıma ve güçlü desteği ile her zaman yanımızda olan Migros ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Women of Excellence” ödülleri mağaza içi deneyim, dijital ticaret, perakende medya, marka pazarlaması, tüketici trendleri, alışveriş davranışları, içgörüler ve analizler gibi pek  çok farklı alanda başarıya ulaşan çalışmalarının değerlendirilmesi sonucunda sahiplerini buluyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER