Beymen Group’a  Kristal Elma’dan Dokuz Ödül

Beymen Group’a Kristal Elma’dan Dokuz Ödül

Bu haber 2109 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Beymen Group’a

Kristal Elma’dan Dokuz Ödül

Beymen Group, bu yıl 34.’sü düzenlenen ve reklam dünyasında yaratıcılığı ödüllendiren Türkiye’nin en prestijli yarışması Kristal Elma’da; bir Kristal Elma,                üç Gümüş Elma ve  beş Bronz Elma olmak üzere toplam dokuz ödülün sahibi oldu.

34. Kristal Elma Ödülleri’nde Beymen 2022 İlkbahar Yaz sezonu kampanyası “Beymenverse” Online Film kategorisinde Bronz Elma ve İllüstrasyon kategorisinde Gümüş Elma kazanırken; “Beymen Unboxing 2022 İletişim” çalışmaları Ambalaj Tasarımı, Hareketli Görüntü Tasarımı, Enstelasyon & Etkinlik Tasarımı kategorilerinde üç Bronz Elma; “Babalar Günü Kampanyası” ise Gümüş Elma ödülüne layık görüldü. “Beymen.com relansman iletişimi”, Kimlik Tasarımı kategorisinde Kristal Elma ve Hareketli Görüntü Tasarımı kategorisinde Gümüş Elma ödülü; “Beymen Club 2022 İlkbahar Yaz  Summer Forever” kampanyası ise Özel Kategoriler’de Bronz Elma ödülü kazandı.

Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş,                Beymen DNA’sının yapıtaşlarından olan ‘deneyim’den hareketle yaratıcı, ilham veren, iyi hissettiren kampanyalarımızla her sezon Beymen dostlarına yepyeni ve özgün deneyimler sunuyoruz. Metaverse dünyasının kapılarını araladığımız Beymen 2022 İlkbahar Yaz kampanyamız Beymenverse, yılbaşı kampanyamız Beymen Unboxing, Beymen Babalar Günü kampanyamız, Beymen.com relansman iletişimi, yazın ve güneşin pozitif enerjisinden ilhamla hazırladığımız Beymen Club 2022 İlkbahar Yaz Summer Forever kampanyalarımızın yıl içinde gösterdiği başarıların ardından, kazandıkları 9 ödülle bu başarılarını taçlandırmalarından büyük gurur duyduk. Başta reklam ajansımız TBWA\İstanbul ve Beymen Pazarlama ekibi olmak üzere yaratıcılığımızı ve heyecanımızı yansıtan tüm kampanyalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER