Oğuz Holding Yılın Güvenilir İçecek Üreticisi..

Oğuz Holding Yılın Güvenilir İçecek Üreticisi..

Bu haber 2607 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Oğuz Holding Yılın Güvenilir İçecek Üreticisi Ödülünün Sahibi Oldu

Güvenilir Ürün Platformu tarafından Tarım ve Orman Bakanı SN. Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin katılım destekleri ile gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni Crowne Plaza Florya’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük içecek üretim kapasitesine sahip yüzde yüz yerli ve milli değeri benimseyen Oğuz Holding, ’Geleceği Besle’ mottosuyla düzenlenen zirve kapsamında, Feed the Future Ödül Töreni’nin içecek kategorisinde “Yılın Güvenilir İçecek Üreticisi “ödülüne layık görüldü.

En Büyük Hedefimiz, Sürdürülebilirlik

Juss Meyve Suyu, Black Bruin Enerji İçeceği, Sarıyer Limonata ve Sarıyer Gazoz markalarıyla tüketicilere ve müşterilere en kaliteli hizmeti sunmaya önem verdiklerini vurgulayan Oğuz Holding CEO’su Enes Örer, “Yüzde yüz yerli ve milli üretimimizle ürünlerimizi Türk halkının beğenisine sunuyoruz. Dünya da 103 ülkeye markalarımızın ihracatını gerçekleştirmekteyiz. Kalite ve hijyenden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için birinci öncelik olup güvenilir ürünler üretmek noktasında hiçbir taviz vermiyoruz. Sürdürülebilir başarı, Oğuz ailesinin ruhunda olmakla birlikte şirketimizin her bir çalışanının ve ürünlerinin de içine işlemiş durumunda. Bugün bizler için çok değerli olan bu ödülü almak bizlere hem gurur vermekte hem de bu doğrultuda sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

Oğuz Holding

1997 yılında Adana Hacı Sabancı OSB’de yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile kurulan Oğuz Holding, bugün 5 fabrikası bulunan Türkiye’nin en büyük içecek üreticisi konumunda. Merve Suyu-Soğuk çay kategorisinde Juss, enerji içeceği kategorisinde Black Bruin, gazoz-limonata-şerbet-soda kategorilerinde de Sarıyer markaları ile ilerliyor. Adana, Sakarya, Bolu ve Konya’da fabrikaları bulunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER