Mini Kampüs Çocuk Atölyeleri M1 Konya AVM’de

Mini Kampüs Çocuk Atölyeleri M1 Konya AVM’de

Bu haber 1345 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, çocuklar için ara tatilde öğretici ve eğlenceli bir atölye programı hazırladı. Sevimli miniklerin tatillerini renklendirmek için harekete geçen M1Konya AVM; 12 Kasım’da başlayan atölye programlarını 21 Kasım’a kadar sürdürecek. M1Konya AVM’de her gün, mini kampüs çocuk atölyeleri saat 14.00 ile 18:00 arasında beş seans olarak düzenlenecek.

14 Kasım 2022, Konya;

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi M1Konya AVM, ara tatilde miniklere eğlenceli ve öğretici vakit geçirtecek atölye programlarını hayata geçirdi. 

12 Kasım’da başlayan atölye programlarını 21 Kasım’a kadar her gün sürdürecek olan M1Konya AVM’de atölyeler saat 14.00 ile 18:00 arasında beş seans olarak düzenlenecek. “Çocuklar Bu Kampüste Büyük Eğlence Var Gelsenize” sloganı ile hayata geçirilen atölye programlarına 4-12 yaş arası her çocuk ücretsiz olarak katılabilecek.

Konforlu, güvenli ve eğlenceli alışverişin adresi…

Birbirinden keyifli etkinlikleri çocuklarla buluşturan M1 Konya AVM, aynı zamada güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi de sunuyor. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1 Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacp.com.tr ve www.m1konyaavm.com.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.

Fiba CP

Fiba Grubu’nun finans ve finans dışı sektör deneyimini, ticari gayrimenkul deneyimi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, ulusal ve uluslararsı platformda önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarındandır. Mevcut portföyünde 12 alışveriş merkezi başta olmak üzere, 700.000 m2 kiralanabilir alan, 1000’i aşkın marka ve mağaza, 5 ofis binası, 4 rezidans, 1 Otel ve 3 sineması bulunan Fiba Commercial Properties; Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da operasyonlarına devam etmektedir. Edindiği bu tecrübelerle diğer paydaşlarının yatırımlarına da değer katma hedefiyle 2018 yılının son çeyreğinde yönetim hizmeti de vermeye başladı. www.fibacp.com.tr

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER