LEAD Network’ün 5. Yıl Dönümünde Kahvaltı Buluşmasının Ev Sahibi Reckitt Türkiye Oldu.

LEAD Network’ün 5. Yıl Dönümünde Kahvaltı Buluşmasının Ev Sahibi Reckitt Türkiye Oldu.

Bu haber 2410 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

LEAD Network’ün 5. yılında kahvaltı buluşmasına Reckitt Türkiye ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşmasını LEAD Network Türkiye Başkan Yardımcısı Ceyda Kaptan’ın yaptığı etkinlik, Reckitt Türkiye Ev ve Hijyen Genel Müdürü Abhishek Chuckarbutty’nin konuşmasıyla devam etti. Etkinliğin konuk konuşmacısı Sertaç Doğanay ise “Sürdürülebilirlik Trendleri ve Yeni Nesil Meslekler” hakkında LEAD Network Türkiye üyelerine bilgiler aktardı.

Türkiye’de kadın işgücünün perakende ve tüketici ürünleri sektöründeki yerini güçlendirmeyi, üst düzey kadın yönetici sayısını artırmayı amaç edinen LEAD Network Türkiye, geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasının Kasım ayı etkinliğini Reckitt Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştirdi. LEAD Network’ün 5. yıl dönümüne denk gelen buluşma, Tekfen toplantı salonunda gerçekleşti. Etkinliğin konuk konuşmacısı Teknoloji ve Sürdürülebilirlik İletişimcisi Sertaç Doğanay oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ceyda Kaptan, “Derneğimizin 5. yılını kutlarken farkındalığımızı, bilinirliğimizi ve görünürlüğümüzü artırmak için üyelerimizin desteği ile iletişim çalışmalarımıza ağırlık veriyor; büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Sizlerin de bildiği üzere çalışmalarımız hız kesmeden yeni etkinlikler ve eğitimlerle devam ediyor. Her geçen gün sektör özelinde üst düzey kadın yöneticilerin sayısını artırmak ve gelişimlerine katkıda bulunmak için yeni projeler üretiyoruz. NielsenIQ iş birliğinde sektörümüzde ilk kez kapsayıcılık ve çeşitlilik adına bu denli kapsamlı bir araştırmayı da başlattık. Şu anda üyelerimiz ve sektörümüz önemli oyuncularının katılımlarıyla sektörümüzün çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık rakamlarını çıkarıyoruz. Bugünkü ev sahibimiz ve kurumsal üyemiz Reckitt’in çeşitlilik, kapsayıcılık ve eşitlik ile ilgili çalışmalarının sektörümüze örnek olacağına inanıyorum.” dedi.

“Zenginliğimiz çalışanlarımızın farklılığı”

Reckitt Türkiye Ev ve Hijyen Genel Müdürü Abhishek Chuckarbutty yaptığı konuşmada şunları aktardı: “Reckitt Türkiye’de çalışanlarımızın farklılıklarından önemli bir zenginlik kazandığımıza inanıyoruz. Bu kültürümüzü desteklemek üzere pek çok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Bu amaçla, çalışanlarımızın güven içinde, karşılıklı saygıyla, anlamlı kararlar verebilecekleri bir çalışma ortamı oluşturduk. Çalışanlarımızın yaşamlarında kullanmamaları gerektiğine inandığımız ayrıştırıcı kelimelerden oluşan “Adam gibi sözlük” çalışmasını hayata geçirdik. Kadın ve erkek çalışanlarımızın doğum sonrası izinlerini maaş kesintisi olmadan uzatıyoruz. Reckitt’de geliştirdiğimiz her bir ürün ve hizmetin, üstün bir çözüm sunmasının yanı sıra güçlü bir sosyal faydaya da yaramasına dikkat ediyoruz. Bu faydaları Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri’nden seçiyoruz.”

“Geleceğin iş dünyasında “ben” değil “biz” var”

Teknoloji ve Sürdürülebilirlik İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay ise “Sürdürülebilirlik Trendleri ve Yeni Nesil Meslekler" başlıklı bir konuşma ile toplantıya katıldı. Doğanay, deneyimlerini ve gelecek öngörülerini aktardığı konuşmasında “Sürdürülebilirlik kelimesini son yıllarda kullanmamıza rağmen kadim kültürümüzde bu kavram asırlardır var. Bizler, İngilizceden tercüme ettiğimiz bu kelime yerine bereket kelimesine sahibiz. Yaptığımız her işi bereketli yapmalıyız. Geleceğin iş trendlerinde de bu yaklaşımın izi var. Geleceğin iş dünyasında “ben” değil “biz” var. Küresel çapta hayata geçirilen iş trendleri araştırmasının geleceğin işini tasvir eden sorularına verilen cevaplarda her yıl yepyeni iş kollarına rastlıyoruz. Yeni tarif edilen işlerin neredeyse tamamının sürdürülebilir iş yaklaşımlarından türediğini görüyoruz” dedi.

Reckitt Hakkında:

Reckitt, benzersiz markaları ile dünyanın önde gelen sağlık, hijyen ve beslenme şirketidir; girişimcilik ruhuyla çalışan 40.000’den fazla yeteneğiyle, daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışı için bir araya gelmiş, büyüyen bir topluluktur. Reckitt’i ayırt edici kılan, markalarının Pusulası aracılığıyla büyük bir sosyal amaca hizmet etmesidir. Markaları, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunmak için her zaman ön cephede savaşmaktadır. Daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışında korumak, iyileştirmek ve beslemek Reckitt’in temel amacıdır; çünkü Reckitt bunun bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanmaktadır. Araştırma ve geliştirme, bilim ve ortaklıklar yoluyla, insanların nesillerdir sevdiği ve güvendiği ürünler üretmektedir. Reckitt statükoya meydan okumakta ve Finish, Vanish ,Lysol, Calgon, Airwick gibi lider markaları ile tüketicilerle buluşmak için her gün kendini geliştirmeye devam etmektedir.

LEAD Network Türkiye Hakkında:

Perakende ve tüketici malları sektöründe çalışan, üst düzey kadın çalışanlar odaklı, ilk ve tek kar amacı gütmeyen dernek statüsünde olan LEAD Network’ün; 40’ı aşkın ülkeden 14000’i aşan üyesi bulunuyor. LEAD Network Türkiye; A101, ABC Deterjan, Ajinomoto, Aksan Kozmetik, Anadolu Grubu, Anadolu Efes, Arçelik Türkiye, Aroma, Arzum, Atasun Optik, Avon, Barilla, Barry Callebout, Bel Groupe, Bizim Toptan, Boyner Grup, Burda Bebek, Brita Türkiye, Carl Kühne, Carrefoursa, Cargill, Chep Türkiye, Coca-Cola İçecek, Colgate-Palmolive, Cook, Danone, Dr. Oetker, Dydo, Düzey, Eczacıbaşı, Esfa Grup, Ekaterra, Emek, ETİ,Experteam, Ferrero, Getir, Gittigidiyor, Givaudan, GlaxoSmithKline(GSK), GroupeSEB, HARIBO, Hayat Kimya, Henkel, Hepsiburada, Hero Baby, HMK, Humm, İstegelsin, Johnson & Johnson, Karmagrup, Kellogs, KFC Türkiye, Kimberly-Clark, Klorak Kimya, Komili, Koroplast, Koruma Temizlik, Koton, KraftHeinz, La Lorraine, Lila Group, Little Ceasers, L’oreal Türkiye, Man Power, McDonald’s, MediaMarkt, Metro, Migros, Mondelez, MR DIY, Nestle, Netlog, Nielsen, Nivea Beiersdorf, Obase, Olmuksan, Onur Market, Ova Gıda, Özay Hukuk Bürosu, PepsiCo, Pernod Ricard, Philip Morris, Pladis, Procter & Gamble, Provel, Reed, Reckitt , Sapro, SJ Johnson, Securitas, Shell, Tchibo Türkiye, Teknosa, Unilever, Uno tarafından kurumsal olarak da destekleniyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER