Eleman.net’in yeni CEO’su Murat Günay'a emanet..

Eleman.net’in yeni CEO’su Murat Günay'a emanet..

Bu haber 2113 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarında en büyük dijital istihdam platformu Eleman.net’te CEO görevine Murat Günay atandı.

2005 yılından bu güne teknolojik alt yapısını sürekli geliştiren; mobil mülakat, anlık mesajlaşma gibi özelliklerin yanı sıra yapay zeka destekli aday arama motoruyla milyonlarca adayı saniyeler içinde konum, deneyim ve daha bir çok kriteri filtre edip ekrana getirerek firmalara aradığı nitelikli elemanı hızla sunan, adayların da en hızlı şekilde istihdam edilmesine olanak tanıyan Eleman.net’te CEO görevine atama gerçekleştirildi. Ekonomi alanında lisans eğitiminin üzerine İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İşletme alanında yüksek lisans yapan ve 20 yılı aşan kariyeri boyunca Citibank'ta çağrı merkezi müdür yardımcılığı, Sahibinden.com'da operasyon ve müşteri hizmetleri direktörlüğü, Cleanzy.com’da küresel operasyonlardan sorumlu yöneticilik, Modanisa.com’da müşteri hizmetleri direktörlüğü ve Papara.com’da müşteri deneyimi direktörü gibi görevleri üstlenen Murat Günay eleman.net’in yeni CEO’su olarak göreve başladı. Çalışma hayatı boyunca çeşitli departmanlarda birçok yöneticilik görevini üstlenen Murat Günay ileri derecede İngilizce bilirken, Almanca ve Fransızca dillerinde de yetkinliğe sahip.

“Türkiye’nin İstihdam Kaynağı” misyonundan hareketle 350 binden fazla üye firma ve 15 milyondan fazla iş arayana hizmet veren, ara kademe ve mayi yaka pozisyonlarında lider istihdam platformu Eleman.net insan kaynağına ve altyapısına yaptığı yatırımlarla büyüme stratejisini sürdürüyor. İnsan odaklı yapısıyla sunduğu hizmet yapısını kurulduğu 2005 yılından bu yana her geçen gün geliştiren firma, kaliteli hizmet yapısıyla sektörüne değer katıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER