Gentleman Ödüllerinden Dardanel’in Kurucusu Niyazi Önen’e  Onur Ödülü

Gentleman Ödüllerinden Dardanel’in Kurucusu Niyazi Önen’e Onur Ödülü

Bu haber 1718 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dardanel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Gentleman Dergisi’nin her yıl düzenlediği ve alanındaki başarılı isimlerin ödüllendirildiği geleneksel törende, Onur Ödülü’ne layık görüldü. Önen ödülünü DenizBank CEO’su Hakan Ateş’in elinden aldı.

 

Türkiye’nin en çok okunan yaşam dergisi Gentleman tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen  “Gentleman Ödül Töreni” 28 Kasım 2022 Pazartesi gecesi Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşti. İş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren ödül töreninde Dardanel’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Onur Ödülü’ne değer görüldü. Önen bu ödülle, markasının doğduğu Çanakkale’yi bir kez daha gururlandırdı.

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yılın en iyilerinin belirlendiği “Yılın Gentlemanları Ödül Töreni”nde alanında fark yaratan en başarılı isimler ödüllendiriliyor.  Her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlenen törenin bu yılki konsepti ise İtalya oldu.

 

İnovatif bir yaklaşımla 42 yıldır markalar yaratıyor, istihdam sağlıyor


Niyazi Önen ödül kabul konuşmasında, “Meslek yaşantımda 42 yılı geride bıraktım. Benim işim markalar yaratmak, inovasyon yapmak, istihdam sağlayarak ekonomiye katkı sunmak. Hem Türkiye’de hem de Türkiye dışında markalara sahip olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu gece ödül alan tüm firmaları, girişimleri kutluyorum. Töreni düzenleyen Gentleman Dergisi’ne ve Feyzan Ersinan’a, ayrıca desteklerinden dolayı DenizBank CEO’su Hakan Ateş’e teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER