Toyzz Shop, 1 Numaralı Bebek Ürünleri-Oyuncak markası seçildi

Toyzz Shop, 1 Numaralı Bebek Ürünleri-Oyuncak markası seçildi

Bu haber 1928 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar” araştırmasında, “Bebek Ürünleri-Oyuncak” kategorisinin birincisi oldu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research Company tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar’’ araştırmasının sonuçları belli oldu. 25 farklı ilde yaklaşık 2 bin 400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 19 farklı kategoride en beğenilen markalara ödülleri verildi. “Oyun oynamak herkesin hakkı” misyonuyla 2001 yılından bu yana oyuncak perakende sektörüne yön veren Toyzz Shop, Türkiye’nin 1 numaralı “Bebek Ürünleri-Oyuncak” markası seçildi.

Toyzz Shop Ticari Pazarlama Müdürü Didem Gültekin, “İlk mağazamızı 2001 yılında Akmerkez AVM'de açtık. İlk mağazamızın başarısı ve hızlı yükselişini takiben Türkiye'de ve yurt dışında mağaza ağımızı genişletmeye devam ettik ve oyuncak perakendesinin en büyük oyuncusu haline geldik. Bugün oyun oynamayan çocuk kalmasın diye 250’yi aşkın mağazamızla  çocuklara ulaşıyoruz. Çocuklara hayal kurduran ve  gülümsemelerine vesile olan bir marka olarak, hem miniklerin hem de büyüklerin gönlünde 1 numara olmak bizi motive ediyor. Başarımızda katkısı olan Toyzz Shop’taki çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve bizi 1 numara seçen büyük küçük tüm müşterilerimize teşekkürler” dedi.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, bugün 36 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Sunman tarafından 2001 yılında kuruldu. %100 yerli sermayeli oyuncak zinciri olan Toyzz Shop, “Oyun oynamak herkesin hakkıdır” diyerek, farklı yaş gruplarına göre çocukların duygusal ve fiziksel gelişimini olumlu yönde etkileyecek, analitik düşünmelerini sağlayacak ve pratik zekâlarını geliştirecek ürünler ile geniş bir seçenek ve fiyat yelpazesi sunmaktadır. 2001 yılından bu güne, modern oyuncak mağazacılığı anlayışını Türkiye genelinde 50’den fazla şehre ve KKTC’ye taşıyan Toyzz Shop, 2 binin üzerinde çalışanı ile sektör lideri olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER