HC Care ile parlak ciltler..

HC Care ile parlak ciltler..

Bu haber 4957 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yılbaşı akşamına ışıltı ve güzelliği ile imza atmak isteyenlere HC Care’den Yaşlanma Karşıtı 3’lü Bakım Seti…

Yılbaşı gecesinde kim kusursuz görünmek istemez ki. HC Care yaşlanma karşıtı 3’lü bakım seti ile yılbaşı hazırlıklarına başlayan kadınlara mükemmel bir çözüm sunuyor.

HC Age-Defense Yaşlanma Kremi, Resveratrol Serum ve Rejuvenating Yaşlanma Karşıtı El Kremi’nden oluşan bu şık yılbaşı seti, el ve yüz bakımının önemini bilen tüm kadınların yeni yıla girerken yeniden güzelliklerinin farkında olmalarını sağlayacak.

Kuru cilt bölgelerini onarmaya yardımcı olan 3’lü Bakım Seti cildi besler, onararak yılbaşı gecesinde size pürüzsüz bir ten sunar.

3’lü Bakım Setinde yer alan Resveratrol Serum; güçlü iki antioksidan olan Resveratrol ve bitki bazlı Ferulik Asit’in çok yüksek konsantrasyonlarını içeren formülü ile ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü minimize ederek yaşlanmaya karşı, cildi zararlı çevresel etkenlere karşı destekleyerek koruyor. HC Rejuvenating El Kremi’nin içeriğindeki antioksidanlar, cildi zararlı çevresel etkilere karşı korurken, kuru, yıpranmış, pürüzlü ve hassas ciltleri de onarıyor. Hızlı ve uzun süreli nemlendirme etkisi sayesinde çatlamalara ve kurumaya karşı özel formülü ile koruyor.

Yeniden diriliş bitkisi ile cildiniz canlansın

3’lü Bakım setinde yer alan HC Care Age-Defense Yaşlanma Kremi’nin içeriğinde yer alan yeniden diriliş bitkisi cildi en yaygın yaşlanma belirtilerine karşı koruyarak, zaman içerisinde oluşan ciltteki yıpratıcı etkiyi görünür şekilde azaltıyor. Cildin parlaklığını, sıkılığını ve esnekliğini artırırken uzun süre nemlendirerek cilt bariyerini güçlendiriyor.  Age- Defense Krem, kırışıklık karşıtı ve yenileyici peptitler, antioksidanlar, vitaminler ve bitki özleri ile formüle ederek tabiatın olağan üstü bitkisini ciltlere taşıyor.

Yeniden Diriliş Bitkisi (Resurrection Plant) Hakkında:

Yeniden diriliş bitkisi, tek bir damla su olmadan uzun süre hayatta kalabilmek için eşsiz ve büyüleyici bir kabiliyete sahiptir. Bu süre Sahra Çölü'nde 100 yılı bulabilir. Bu süre zarfında diriliş bitkisi tamamen kurur ve yaşadığına dair herhangi bir belirti görülmez. Bitkinin yaprakları küçülür, solmuş ve ölü görünüme bürünür. Ancak görünüşler aldatıcıdır; her seferinde yağmurlar başlar başlamaz bitki adına yakışır şekilde yeniden canlanır. Yağmurlar durduktan sonra, tekrar kurur ve bir sonraki diriliş mucizesini bekler. HC Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı ürünlerde kullanılan Glycoin® natural, yeniden diriliş bitkisinin büyüleyici varlığını ve hayatta kalma stratejisini sağlayan yapı taşıdır.

HC CARE 

Doğaya saygıyla davranan lüks güzellik çizgisini oluşturma motivasyonuyla doğan HC CARE, yüzde yüz bitkisel ürünleriyle 16 yıldır sektöründe başarıyla hizmet veriyor. Saç ürünleri, cilt bakım ürünleri ve parfümleri üreten HC CARE, tüm ürünlerinin üretim aşamalarında insan ve çevre sağlığını korumak üzere asgari güvenlik koşullarını sağlamakla kalmaz, ürün güvenirliliği açısından standartların üzerinde bir titizlik gösterir. HC CARE ‘Saçlarınız elinize değil, belinize gelsin’ felsefesi ile saç ve cilt bakımında 100'e yakın ürün yelpazesi ile müşterileriyle buluşmakta.

HC CARE, tüm ürünlerinin üretim aşamalarında insan ve çevre sağlığını korumak üzere asgari güvenlik koşullarını sağlar ve aynı zamanda ürün güvenirliliği açısından standartların üzerinde bir titizlik gösterir. Akredite laboratuvar testleri, yasal yönetmeliklere uygunluk ve yüksek kalite standartları ile kalite ve güvenilirliği ispatlanmış olan HC CARE’in bitkisel içeriği Türk Patent Enstitüsü tarafından patentlenerek koruma altına alınmıştır. Bu sayede HC CARE, kendi sınıfında patent sahibi olan ilk marka olma özelliğini taşımaktadır.

Trendyol, Hepsi burada gibi pazaryerlerinde, kategorisinde 2022 yılının ‘En Çok Satan Ürünü’ olan HC CARE ürünleri hc.com.tr sitesi üzerinden satışa sunulmaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER