Bala Gerçek Değerini Verenler Balparmak’ı Seçiyor!

Bala Gerçek Değerini Verenler Balparmak’ı Seçiyor!

Bu haber 1076 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Balparmak’ın “Bala gerçek değerini verenler, arıların yaptığı doğal balı tercih eder” söylemiyle hazırlanan reklam filmi yayına girdi.

 

Balparmak’ın “Bala Gerçek Değerini Verenler mottosuyla hazırladığı yeni reklam filmi yayına girdi. Bir markette geçen reklam filminde “Bala gerçek değerini verenler, arıların yaptığı doğal balı tercih eder.” söylemiyle Balparmak markasının ürün kalitesine ve doğallığına vurgu yapılıyor. Karbonat Reklam Ajansı’nın imzasını taşıyan reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Barış Berberoğlu oturuyor.

 

Reklamın Künyesi

 

Reklamveren: Balparmak, Reklamveren Yetkilileri: Didem Doğan, Miray Sağır, Kamil Pınar, Neval Tunalı, Melis Altıparmak, Elis Ozgan, Merve Yılmaz, Reklam Ajansı: Karbonat, Kreatif Direktör: Oğuzhan Atliman, Executive Business Director: Emre Abay, Kreatif Ekip Liderleri: İrem Ataman Yiğit, Kerem Mutlu, Kreatif Ekip: Ece Özkan, Hamideddin Moğulkoç, Melike Türkmen, İrem Şahin, Yalçın Gülkaynak, İbrahim Basooğlu, Sedat Kaya, İletişim Ajansı: Excel İletişim ve Algı Yönetimi, Sosyal Medya Direktörü: Kural Ayaz, Sosyal Medya Yöneticisi: Buket Akın Erbaz, Melis Ege, Müşteri İlişkileri Direktörü: Mine Bostan Kuzman, Müşteri İlişkileri Uzmanı: Elif Gürpınar, Gizem Gülcü, Yapım Şirketi: DAT Film, Yapımcı: Engin Aydoğdu,Yönetmen: Barış Berberoğlu, Post Prodüksiyon Şirketi: Sinefekt

 

Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, FSSC 22000 (Food Safety System Certification) ve BRCGS (British Retail Consortium Global Standarts) gibi uluslararası gıda güvenliği sistemleri sertifikalarına da sahip. Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk, gıda alanında 8’inci Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; TÜRKAK tarafından akredite olan Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünlerini en az 100 parametrede analiz ediyor. Balparmak’ın zengin ürün gamında  süzme çiçek balları, çam balı, monof­lora balları, farklı bölgelerden elde edilen Anadolu Lezzetleri Grubu, BallıMix ve Apitera serisi yer alı­yor. Balparmak’ın iyi yaşam markası Apitera, Balparmak Ar-Ge Merkezi’nde yapılan çalışmalarla belirlenen yenilikçi, takviye edici gıda ürünlerinden oluşuyor. Bal ve diğer arı ürünlerini özel bitki ekstraktlarını buluşturan Apitera’nın ürün gamında Apitera Zen, Apitera Up, Apitera Mind, ApiteraDox, Apitera Gest, Apitera Kids Muzlu, Apitera Mix Portakallı, Apitera+ Mix, Apitera+ Kids’in yanı sıra Apitera Plus Propolisli Sprey, yetişkinlere yönelik Apitera Plus Forte Propolis ve çocuklara yönelik Apitera Plus Propolis Çocuk ürünleri bulunuyor.



 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER