Coca-Cola İçecek, LEAD Network Türkiye’nin Ocak ayı kahvaltı buluşmasının ev sahipliğini yaptı

Coca-Cola İçecek, LEAD Network Türkiye’nin Ocak ayı kahvaltı buluşmasının ev sahipliğini yaptı

Bu haber 2519 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

LEAD Network Türkiye’nin Ocak ayındaki kahvaltı buluşması etkinliği Coca-Cola İçecek (CCI) ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış konuşmasını LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman’ın yaptığı etkinlik, CCI İnsan Kaynakları İcra Kurulu Üyesi Ebru Özgen’in kadınların iş gücüne katılımının artması ve sürekliliğinin sağlanmasına değindiği konuşmasıyla devam etti. Etkinliğin konuk konuşmacısı Sunay Akın ise “Noel Baba’nın Heybesinden Dökülenler” konulu konuşmasında ilham verici örneklerle dünya ve Türkiye tarihinde iz bırakan kadınları LEAD Network Türkiye üyeleriyle paylaştı.

 

Türkiye’de kadın işgücünün perakende ve tüketici ürünleri sektöründeki yerini güçlendirmeyi, üst düzey kadın yönetici sayısını artırmayı amaç edinen LEAD Network Türkiye, geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasının Ocak ayı etkinliğini Coca-Cola İçecek’in ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Coca-Cola İçecek Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin konuk konuşmacısı Şair, Yazar Sunay Akın oldu.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Zaman, “Coca-Cola İçecek  ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz yılın ilk kahvaltı etkinliği için Coca-Cola İçecek’e teşekkür ediyorum.  Sizlerin desteğiyle sesimizi duyurmak, görünürlüğümüzü ve bilinirliğini arttırarak, faaliyet alanımızı genişleterek ve farkındalık çalışmaları yaparak büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Bu sene de üyelerimizin gelişimine yönelik çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyor olacağız. 11 Ocak’ta üyelerimiz ile beraber Yeni Yıla Merhaba diyeceğiz. Ayrıca 1. Dönem ve 2. Dönem MINI MBA mezunlarımızın pandemiden kaynaklı gerçekleştiremediğimiz mezuniyetlerini gerçekleştireceğiz. LEAD Network Türkiye olarak 5. Yılımızı tüm üyelerimiz ile beraber coşkuyla kutlayacağız” dedi.


2030 Sürdürülebilirlik Taahhütlerimiz ile sayısal hedefler koyduk’’

 

Etkinliğin ev sahibi Coca-Cola İçecek İnsan Kaynakları İcra Kurulu Üyesi Ebru Özgen ise kadınların iş gücüne katılımının artması ve sürekliliğinin sağlanmasının önemine değindi. Özgen açılış konuşmasında “LEAD Network ile işbirliğimizi çok önemsiyoruz, çünkü sektörümüzdeki gelişmelerin toplumsal cinsiyet anlamında dengeyi değiştirme gücü olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda 2020 yılında CEO’muzu takiben CCI’ın İcra Kurulu Üyeleri ve Ülke Genel Müdürlerimiz de LEAD Network’ün CEO Taahhüdünü imzalayarak, bu konudaki kararlılığımızı gösterdiler. Bu yıl çıtayı daha da yükselterek 2030 Sürdürülebilirlik Taahhütlerimiz kapsamında İnsan Hakları ve Kapsayıcılık-Çeşitlilik ile ilgili kendimize sayısal hedefler koyduk. CCI olarak program ve politikalarımızla kadınların istihdamını ve şirket içinde fırsat eşitliğini  desteklemeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

 

Önemli olan ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir’’

Etkinlikte “Noel Baba’nın Heybesinden Dökülenler” başlıklı bir konuşma yapan şair, yazar Sunay Akın ilham verici örneklerle dünya ve Türkiye tarihinde iz bırakan kadınları anlattı. “İnsanlık tarihi, bilginin ışığını karanlığa taşımak üzerine kuruludur. Önemli olan ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir. Gelecek, eğer biz bu bilginin ışığını taşımazsak karanlığa mahkumdur. Geleceğimiz aydınlık olsun istiyorsak o ışığı elimize alıp karanlığın üstüne yürümeliyiz” diye konuşan Akın, kadınlara eşit fırsat verilen toplumların bilimsel ve kültürel anlamda ilerleme kaydettiğine dikkat çekti. Hikayelerini kurucusu olduğu İstanbul'da bulunan Oyuncak Müzesi'ndeki eşsiz oyuncaklarla süsleyen Akın, “Bir ülkeye korumacılık düşüncesi müzelerden verilir. Bir ülkenin müzeleri varsa o ülkenin bireyleri doğasını ve tarihini korur” dedi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER