Dünya Nutella Günü: Nutella'yı Ekmeğe , Gülümsemeyi Yüzünüze Yansıtın..

Dünya Nutella Günü: Nutella'yı Ekmeğe , Gülümsemeyi Yüzünüze Yansıtın..

Bu haber 930 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

15 yılı aşkın bir süredir her yıl 5 Şubat ‘#DünyaNutellaGünü’nde, dünyanın her yerinden Nutella® hayranları, dünyanın en sevilen kakaolu fındık kremasını kutlamak için hikâyelerini ve Nutella® ile hazırlanan özel tariflerini paylaşıyorlar.

Yılın en lezzetli ve özel günlerinden biri olan 5 Şubat Dünya Nutella® Günü, dünyanın farklı yerlerinden Nutella® severlerin sosyal medyada bir araya gelerek, dünyanın en sevilen kakaolu fındık kremasına olan sevgilerini paylaştıkları özel bir gün olarak coşkuyla kutlanacak. 

Nutella’nın® benzersiz tadını her gün, farklı tariflerde kullanarak veya ekmeğe sürerek ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşan Nutella® severler, özel tariflerini ve hikayelerini bu özel günde diğer Nutella severlerle paylaşacak. Böylece Nutella® gülümsemesi tüm gün sürecek. 

2007'de Amerikalı bir blog yazarı olan Sara Rosso’nun, Nutella® severleri sosyal medya üzerinden bir araya getirme ve Nutella® tutkusunu kutlama amacıyla kendiliğinden başlattığı Nutella® Günü, bugün Dünya Nutella® Günü olarak küresel bir fenomene dönüştü. Her yıl 5 Şubat’ta binlerce Nutella® hayranı, hikayelerini ve Nutella® tariflerini dünyanın her yerinden insanlarla paylaşıyor.

Dünyanın her yerinden Nutella® severler, 5 Şubat Dünya Nutella® Günü’ne özel tariflerini Twitter’da @Nutelladay, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarında #DünyaNutellaGünü hashtag’iyle paylaşarak, Nutella® sevgilerini tüm dünyaya yayabilecekler.


ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER