Burger King® Ankara Bilim Üniversitesi’nde!

Burger King® Ankara Bilim Üniversitesi’nde!

Bu haber 1547 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Burger King®, Ankara Bilim Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki yeni restoranıyla hızlı servis restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

TAB Gıda güvencesiyle faaliyetlerini sürdüren hızlı servis restoran zinciri lideri Burger King®, Ankara’daki restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Burger King®'in birbirinden lezzetli, doyurucu menüleri, sıcak soğuk içecek seçenekleri, çıtır lezzetleri, enfes sosları ile Ankara Bilim Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki lezzet tutkunları ile buluştu.

Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip olan TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkânı sağlıyor.

Türkiye genelinde 700’den fazla Burger King®️ restoranlarının bulunduğunu belirten TAB Gıda Franchise Direktörü Erman Engiz, Ankara Bilim Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde yeni açılan restoran ile Ankara’da toplam 58 restorana ulaştıklarını belirtti. TAB Gıda markalarının dinamizmi gereği gençlere ve ruhu genç olanlara hizmet verdiklerini ve onların isteklerine karşılık bulmaya devam edeceklerinin altını çizen Engiz, Burger King®️’in efsane lezzetlerini daha fazla noktada lezzet severlerle buluşturmaya, bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcileri de desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER