Tek dokunuşla  tüm kahve dilekleriniz gerçekleşsin

Tek dokunuşla tüm kahve dilekleriniz gerçekleşsin

Bu haber 2207 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de kahve kültürünün en önemli temsilcilerinden Tchibo, kapsül kahve portföyünü farklı lezzet seçenekleriyle her dönem zenginleştirmeyi sürdürüyor. Kahve uzmanı, espressonun butter toffee ve beyaz çikolata aromalarıyla harmanlandığı ve sınırlı sayıda ürettiği yeni kapsül kahvesi “Butter Toffee”yi kahve tutkunlarının beğenisine sunuyor.

70 yıllık kahve uzmanlığı ile müşterilerine gerçek kahve lezzeti sunan Tchibo, zengin bir lezzet yelpazesine sahip Cafissimo kapsül ailesiyle farklı damak tatlarına hitap edecek seçenekler sunmaya devam ediyor. Lezzet çeşitliliği ve kullanım pratikliğiyle kapsül kahve severlerin vazgeçilmezi Cafissimo kapsül kahve ailesi, sınırlı sayıda üretilen yeni ürünü Cafissimo Butter Toffee ile yepyeni bir içim deneyimine imza atıyor. Tchibo’nun koyu kavrulmuş espresso çekirdeklerinin, butter toffee’nin doğal aroması ve beyaz çikolatayla harmanlanıp zenginleştiği kapsül kahve, damakta yoğun ama dengeli bir tat bırakıyor.

Butter Toffee’nin kendine has lezzeti, Cafissimo kapsüllerinin hava geçirmez kilidi sayesinde uzun süre muhafaza edilerek kahve deneyiminize ayrı bir boyut da katıyor.

Cafissimo Milk ile tek dokunuşla lezzet dolu kahveler

Tchibo’nun kapsüllü kahve makinesi “Cafissimo Milk” ile tek dokunuşla baristanın elinden çıkmış gibi lezzetli ve hızlı bir şekilde Butter Toffee’nizi hazırlayabilir, gerçek kahve lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz. Süt köpüğüyle sütlü ya da sade kahve çeşitleri hazırlama seçenekleriyle de tüm kahve dileklerinizi gerçekleştirebilecek Cafissimo Milk, birçok farklı renk opsiyonuyla Tchibo mağazalarında sizi bekliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER