Emel Sayın 30 Mayıs’ta Zorlu PSM’de!

Emel Sayın 30 Mayıs’ta Zorlu PSM’de!

Bu haber 1215 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

31 albüm ve 20 film çalışmasıyla Türk sanat müziğinin efsanelerinden Emel Sayın, unutulmaz şarkıları ve benzersiz sahnesiyle 30 Mayıs Salı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla bir araya geliyor.

‘’Bak Yeşil Yeşil’’, “Rüyalar Gerçek Olsa”, “Mavi Boncuk”, “Olmaz Böyle Şey”, “Feride” gibi ülkemizin müzik tarihine damgasını vuran parçalara kadife sesiyle hayat veren, sayısız filmiyle hafızalarımıza kazınan Türk sanat müziğinin efsanesi Emel Sayın, şarkılarıyla dinleyenleri geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkarmak için yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor. Sanat kariyerinde 31 albüm ve 20 film bulunan, unutulmaz şarkıları ve sahnesiyle Emel Sayın, 30 Mayıs Salı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

Emel Sayın 30 Mayıs biletleri passo.com.tr’de satışta!

Kapı Açılış: 20.00, Emel Sayın: 21.00, 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- 770,00, 2. Kategori- 660,00, 3. Kategori- 550,00, 4. Kategori- 440,00, 5. Kategori- 385,00, 6. Kategori- 330,00

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER