Dünya Arı Günü’nde Balparmak, TEMA Vakfı ve Migros ile Birlikte  ”Arılar Varsa Gelecek Var” Diyor

Dünya Arı Günü’nde Balparmak, TEMA Vakfı ve Migros ile Birlikte ”Arılar Varsa Gelecek Var” Diyor

Bu haber 2183 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Balparmak, ormanlarımızın ve arının yarınları için Dünya Arı Günü’nde Migros ve TEMA Vakfı iş birliğiyle imza attığı kampanyayla Malatya’da bir hatıra ormanı oluşturuyor.

Kurulduğu günden bu yana dünyaya faydalı olmak için çalışan Balparmak, her yıl 20 Mayıs tarihinde düzenlediği "Dünya Arı Günü" farkındalık çalışmalarıyla arıların doğa ve insan için önemi, ekosisteme katkıları ve arıları korumak için neler yapılabileceği konusunda etkinlikler gerçekleştiriyor. “Arılar Varsa Gelecek Var” mottosuyla ilerleyen Balparmak bu yıl, Migros iş birliğiyle 20 Mayıs Dünya Arı Günü’nde “Arılar Tarafından Üretildi” mesajıyla özel bir kampanya düzenliyor. Migros mağazalarında yaptığı “Arılar Tarafından Üretildi” iletişim çalışmalarıyla Balparmak, kampanya kapsamında doğadaki tozlaşmaya olan büyük etkisi nedeniyle her 3 gıdadan 1’inin arılar sayesinde sofralara geldiğini hatırlatıyor.

Migros mağazalarına özel kampanya bununla sınırlı kalmayacak; 18-31 Mayıs tarihleri arasında Tüm Migros mağazalarından ve Migros uygulamasından satın alınacak her Balparmak Yayla Çiçek Balı 850 g ve Çam Balı 350 g ile TEMA Vakfı iş birliğiyle Malatya’da oluşturulacak 10 bin fidanlık hatıra ormanıyla doğanın can bulmasına katkı sağlanacak. Bunun yanı sıra Migros mağazalarında arıcı kostümüyle Katla Balla Çam Balı dağıtımı gerçekleştirilecek.

Balparmak, Dünya Arı Günü Kapsamında Kafa Radyo ile özel bir yayın gerçekleştirdi. Ünlü DJ Nihat Sırdar ile Kafa Radyo’da gerçekleştirdiği özel proje ile daha geniş kitlelere ulaşarak arının ekosistem için önemi anlatıldı. Programda dinleyicilere arılar hakkında sorular sorularak en güzel yanıtı veren 10 dinleyiciye Balparmak ürünleri hediye edildi. Ayrıca Balparmak markasına uzun yıllardır sadık kalan 50 Migros müşterisini kampüsünde ağırlayacak olan Balparmak, misafirlerine balın kovandan sofraya olan yolculuğuyla ilgili güzel bir deneyim yaşatacak.

Balparmak 

Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, FSSC 22000 (Food Safety System Certification) ve BRCGS (British Retail Consortium Global Standarts) gibi uluslararası gıda güvenliği sistemleri sertifikalarına da sahip. Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk, gıda alanında 8’inci Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; TÜRKAK tarafından akredite olan Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünlerini en az 100 parametrede analiz ediyor. Balparmak’ın zengin ürün gamındasüzme çiçek balları, çam balı, monof­lora balları, farklı bölgelerden elde edilen Anadolu Lezzetleri Grubu, BallıMix ve Apitera serisi yer alı­yor. Balparmak’ın iyi yaşam markası Apitera ürün ailesi, Balparmak Ar-Ge Merkezi’nde yürütülen ürün geliştirme çalışmaları sonucunda bal ve arı ürünleri kapsamında yenilikçi, takviye edici gıda kategorisinde yer alıyor. Arı ürünlerini standardize etken madde içeren özel bitki ekstraktları ile buluşturan Apitera serisinin vitamin ve mineral katkılı olan ürünleri ise Apitera Plus adını taşıyor. Apitera ürün ailesinde Apitera Zen, Apitera PLUS Zen; ApiteraUp, Apitera Plus Up; ApiteraMind, Apitera Plus Mind; ApiteraDox; ApiteraGest; Apitera Kids Muzlu; ApiteraMix Portakallı; Apitera Plus Mix; Apitera Plus Kids’in yanı sıra Apitera Plus Propolisli Sprey, yetişkinlere yönelik Apitera Plus Forte Propolis ve çocuklara yönelik Apitera Plus Propolis C vitaminli ürünleri bulunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER