Sektöründe 30 Yıllık Çayın Kralı Her Zaman Karali Çay Oldu!.

Sektöründe 30 Yıllık Çayın Kralı Her Zaman Karali Çay Oldu!.

Bu haber 3941 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Karali Çay 1993 yılında Rize merkezli kurulmuş olup, ilk fabrikanın temelleri de bu yıllarda atıldı.

Karali Çay olarak, şirketin ana faaliyet alanı çay üretimidir.  30 yıldan beri Türkiye’deki çay sektörünün “öncelikle kalite” anlayışını önemseyen ve bu anlayışla hizmet eden önemli çay markalarından biridir. Karali Çay Satış ağını geliştirmek adına Mersin Bölge Müdürlüğü’nü takiben İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa illerinde de bölge müdürlükleri kurmuştur. Satış ve satış sonrası hizmet, bölge müdürlüklerinin bulunduğu bölgelerde direkt firma tarafından, diğer bölgelerde ise bayileri tarafından sağlanmaktadır.

Şirketin diğer Faaliyet alanları içinde çay kazanı ve zeytin üretimi bulunuyor. Firma yaptığı tüm yatırımlarıyla, değişen tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; Süzen Poşet Çay Tesisini devreye sokmuştur. Son yıllarda popülerliği her geçen gün artan, organik beslenmeye olan tüketici talebini karşılamak üzere piyasaya sunulan, organik dökme siyah çay, süzen poşet ve demlik poşeti çaylarıyla sektöründe bir ilk olmanın haklı gururunu yaşıyor.  

Çayın Kralı olarak akıllarda kazınan marka sağlam adımlarla büyüyerek ,her geçen yıl pazar payını arttırmakta ve tüketici güvenirliğini sağlamlaştırmaktadır. Bu güvenin her geçen gün arttığının göstergelerinden biri olan Dünya Tüketiciler Günü’nde, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından sektöründe ‘’En çok beğenilen ve tercih edilen markalardan birisi olarak, aldığı Altın Marka Ödülü'” olmuştur. Sektöründe ilkeli ve kaliteden ödün vermeyen duruşunu bu ödül tescillemiştir.

Karali Çay Satış Ve Pazarlama Yöneticisi Mehmet Aras konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Karali Çay ailesi olarak kurumumuzun llk ve tek ilkelerinden biri ‘Müşteri Memnuniyetidir’. Bunun devamını sağlamak adına titizlikle ürettiğimiz doğal siyah Türk Çayı’nın tüketicilerimize sunduğu eşsiz damak tadı güvendiğimiz konuların başında geliyor. Çay sektöründe önemli bir pay sahibi olan firmamız iç ve dış piyasa taleplerini göz önünde bulundurmak suretiyle kalitemizden asla ödün vermeden verimlilik esaslarına dayalı bir işletme politikasıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Yakaladığımız yüksek kalite seviyesiyle sürdürdüğümüz üretim neticesinde kaliteli ürün sunmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bütün kaynaklarımızı ve insan gücümüzü bilimsel esaslar doğrultusunda organize ederek bu verimliliğe her geçen yükselen bir ivme kazandırmaktayız. Bu konseptler doğrultusunda global pazar payımızı genişletiyoruz. Bunun sonucu olarak çalışanlarımıza güven ve tatmin duygusu yaşayan bir kuruluş olarak, yolumuza emin adımlarla devam etmemiz sonucunu doğurmaktadır.”

Kalite Politikaları içinde üretimden tüketime kadar her aşamada sağlıklı yaşama önemin ilk tercih olduğunu belirten Aras: ”Teknoloji, gelişim ve değişimleri yakından takip ettiklerini, Kalite Ve Ürün Güvenliğinin; teknolojik ve bilimsel gelişmelerin izlenmesinde, uygulamaya konulmasında iyileştirmeyi ve sürekliliği sağlamayı, Gıda zinciri içinde rollere uygun olarak gıda güvenliğinin izlenebilir olmasını sağladıklarını, Kurum faaliyetlerinin çevresel sorumluluklar ve insan hakları sorumluluklarını dikkate alarak sürdürüldüğünü, altyapı-personel ve müşteri hizmetleri için gerekli kaynakları sağladıklarını, saygı, sevgi ve özveri bütünlüğü içerisinde çalışan kaliteli iş üreten proaktif düşünüp hataya mahal vermeksizin önleyici tedbirler almak suretiyle eğitimli nitelikli donanımlı güçlü bir ekip oluşturulduğunun”altını çizdi.  

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER