Logo Yazılım’dan yeni müşterilerine özel ERP kampanyaları

Logo Yazılım’dan yeni müşterilerine özel ERP kampanyaları

Bu haber 2096 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımları markası Logo Yazılım, sunduğu uçtan uca, güncel mevzuata uyumlu ve güvenli yazılım çözümleriyle işletmelerin iş süreçlerini kolaylaştırıyor. Farklı ihtiyaçlara uygun avantajlı kampanya fırsatlarıyla Logo Yazılım, yeni müşterilerini iş süreçlerinde verimi artıracak güvenilir on-prem ve bulut tabanlı ERP çözümleriyle buluşturuyor.

Kurumsal kaynak planlama sistemleri (ERP) kullanan KOBİ’ler verimliliklerini artırırken, iş süreçlerini dijital ortamlarda daha kolay ve hızlı şekilde gerçekleştiriyor. Türkiye’de en fazla KOBİ’ye ulaşan şirket olan Logo Yazılım, faaliyetleriyle ekonominin dijitalleşmesine katkıda bulunuyor. Müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuklarında güvenilir bir çözüm ortağı olma misyonuyla, ürün ve çözümlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmetini de sağlıyor.

E-Devlet modülleriyle alınan Logo ERP çözümlerinde fırsat

Logo Yazılım, yeni müşterilerine iş süreçlerinde hem on-prem hem de buluttan kullanım imkânı sunan ERP çözümlerini avantajlı fırsatlarla sunuyor. 26 Haziran’a kadar Logo Bulut ERP’ye geçen işletmeler; e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye ek özelliklerine ücretsiz sahip oluyor. Böylece 1 Temmuz 2023 itibarıyla e-Fatura mükellefiyet kapsamına girecek işletmeler, büyük bir avantaj elde ediyor. On-prem çözümlerinde ise yeni müşteriler, 21 Haziran 2023 tarihine kadar %30’a varan özel indirime sahip oluyor.

Logo Yazılım’ın çözümleri müşterilerine; güncel mevzuata uyumluluk, verimlilik artışı, zaman tasarrufu, maliyet avantajı, uçtan uca yönetim, güvenli kullanım ve kolay entegrasyon faydaları sağlıyor. Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilen yaygın iş ortakları aracılığıyla Logo Yazılım güvencesiyle sunulan çözümler; web, masaüstü ve bulut seçenekleriyle her zaman her yerden kullanım imkânı sunuyor. 

Logo Yazılım’ın yeni müşterilerine sunduğu, farklı ihtiyaçlara yönelik detaylı kampanya seçenekleri için detaylar logo.com.tr’de

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER