Sağlıklı yaşam için yeni ‘destek sistemi’; Elite Organik Smoothie Ailesi

Sağlıklı yaşam için yeni ‘destek sistemi’; Elite Organik Smoothie Ailesi

Bu haber 1459 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen organik ürün üreticilerinden Elite Naturel, yaşam kalitesini artıran, sürdürülebilir beslenme düzenine katkı sağlayacak dört farklı smoothieyi tüketiciyle buluşturuyor.

Bireyin yaşam kalitesini arttıran ve geliştiren sağlıklı yaşam biçimi wellness mega-trendi yaklaşık 10-15 yıldır yaşamımızı şekillendiriyor. Uzun süreler daha yaşamımıza yön verecek olan bu trend, son yıllarda ‘The Superself’ diye adlandırılan bir alt trendin popülerleşmesiyle yükseliş göstermeye devam ediyor.

Tüketici tercihlerinin her zamankinden daha yoğun bir şekilde bilinçli tüketime doğru kaymaya başladığını gösteren wellness mega-trendi insanların, sağlıklarını önceliklendirerek ve kendilerine iyi bakarak ‘olabildiklerinin en iyisi olmalarını’ sağlıyor. 

Doğal ve dengeli beslenme kavramlarının sıkça konuşulduğu bugünlerde bireyler, hayatlarında olumlu yaşam tarzı değişiklikleri yapmaya çalışırken yanlarında iyi bir destek sistemine de ihtiyaç duyuyor. Kendi bahçelerinde yetiştirdiği organik meyve ve sebzeleri soğuk sıkım teknolojisiyle tüketicilerle buluşturan Elite Naturel, olumlu yaşam değişikliklerini benimsemek isteyenler için ürettiği dört organik smoothie ile bireylerin iyi hissetmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına imkan sağlayacak yeni bir destek sistemi’ sunuyor.

Açlık ve tatlı krizlerine, sağlıklı çözümler

Pandemi ile birlikte birçok kişi daha sağlıklı ve temiz atıştırmalıklara ilgi duymaya başladı. Doyurucu olmasıyla, çoğu zaman ana yemeğin yerini alan sağlıklı atıştırmalıklar, fiziksel ya da duygusal nedenlerle pek çok kişinin yeni yaşam tarzının önemli bir parçası oldu. Organik tarımın global oyuncuları arasında yer alan ve sektörde sağlıklı ürün inovasyonlarına öncülük eden Elite Naturel, şimdi de Elite Organik Smoothie ürünleri ile 7’den 70’e herkesin enerjiden bağışıklığı güçlendirmeye kadar farklı ihtiyaçlarına hem sağlıklı hem de lezzetli çözümler sunarak, kendilerinin en iyisi olabilmelerine katkı sağlıyor.

Ağırlıklı olarak sebzelerden oluşan Green Clean, sadece bağışıklık sistemini güçlendirmekle kalmıyor, içerisindeki kara lahana, salatalık, ıspanak, elma, marul, nane, armut, limon ve maydanoz sayesinde vücudun arındırılmasına da katkı sunuyor.

Günlük enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunan Tropic Breeze, içerisindeki portakal, mango, elma, şeftali, havuç, çarkıfelek ve hindistan cevizi suyu ile güne zinde başlamanız için alternatif bir kahvaltı olmaya aday.

Elite Naturel Smoothie ailesinin antioksidan özelliği taşıyan ürünleri, Passion Red ve Merry Berry vücut direncini artırmak ile birlikte stres faktörlerinin vücuttaki etkilerini de azaltıyor. İçerisindeki karpuz, çilek, muz, elma, armut, karadut, kırmızı pancar, siyah havuç ile Passion Red, böğürtlen, vişne, nar, siyah havuç, kızılcık, ahududu, çilek, acaiden oluşan Merry Berry, gün içinde tatlı krizine giren ya da destek isteyenler için sağlıklı ve faydası yüksek birer çözüm. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER