Kahve Tutkunlarını Buluşturan Festivalin İkinci Gününde Sahne; Cem Belevi’nin

Kahve Tutkunlarını Buluşturan Festivalin İkinci Gününde Sahne; Cem Belevi’nin

Bu haber 2008 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kahve severlerin buluşma noktası olan Ankara Coffee Festival, Kolpa’dan sonra ikinci gününde eğlenceli ve aşk kokan şarkıları ile Cem Belevi’yi ağırlayacak.

Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival 3 gün boyunca kahve severleri ağırlayacak. Atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserlerinin olacağı festival 22 Eylül’de başlıyor. Festivalin ikinci günüde ilk gün gibi dolu dolu bir programa ev sahipliği yapıyor. 

Kağan Giritli ile Cafissimo Oyun Arkadaşın: Evinin Baristası Ol, Taner Cankut Yıldırım ile ‘Nescafe Xpress ile Modunu Yükselten Mocktailler’, Shigeji Nakatsukat ile Cafec-Osmotic Flow, Kağan Giritli ile Tchibo Coffee Passion, Ayşegül Talu ile Kahve Yanı Pratik Atıştırmalıklar gibi katılımcılara pek çok workshopa katılma imkanı sunacak olan festivalde birbirinden özel söyleşilerde sizleri bekliyor olacak.

İtalya ve Yunanistan'dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerinde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya'dan kahve firmaları da olacak.

İkinci günün konuğu Cem Belevi

Onlarca müzisyenin vereceği konserler ile Ankara Coffee Festival katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunacak. Festivalin 23 Eylül’de ikinci gün konuğu Cem Belevi olacak. ‘Sor’, ‘Aç Kollarını’, ‘Alışamıyorum’ gibi şarkılarını sevenleri ile buluşturacak olan yakışıklı şarkıcı unutulmaz sahne performanslarıyla güne renk katacak. İkinci günün diğer konser programları ise şu şekilde;

Dj Set: Gerçek Dorman, Projectiles, Balos Banda, Aunties, Rain Lab, Pandemi… 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

30AĞUSTOS-4 BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER