En Çok Tercih Edilen Marka: Penti

En Çok Tercih Edilen Marka: Penti

Bu haber 1771 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kadınları en iyi anlayan iç giyim markası Penti, Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi’nde elmas kategorisine seçilirken, Kadın Marka Tercih Endeksi araştırmasında en çok tercih edilen marka oldu!

Türkiye İtibar Akademisi tarafından İstanbul Kent Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 5. kez gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi ve ilk Kadın Marka Tercih Endeksi araştırma sonuçları açıklandı.

Türkiye ekonomisine ve sosyal yaşama en çok katkı sağlayan şirket ve markaların elmas, platin ve altın kategorilerinde değerlendirildiği törende Penti, İç Giyim sektöründe elmas ligde yer aldı. Lider iç giyim markası, Kadın Marka Tercih Endeksi’nde ise kadınların en çok tercih ettiği markalar arasında birinci olarak geceden iki ödülle ayrıldı.

Gecede ödülleri kabul eden Penti XX’i XX, görüşlerini “Türkiye İtibar Akademisi’ne bizi bu özel gecede iki ödüle layık gördükleri için teşekkür ederiz. Bir teşekkürümüz de her yıl bize ve markamıza güvenerek iç giyim sektöründe bizi liderliğe taşıyan Penti kadınlarımıza… Bu yolculukta birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.” sözleriyle dile getirdi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER