Sting Artık Türkiye'de..

Sting Artık Türkiye'de..

Bu haber 3617 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

PepsiCo'nun enerji içeceği kategorisine yepyeni bir soluk 
getirmeyi hedeflediği markası 
‘Sting’ artık Türkiye’de… 

B vitaminleri ve Ginseng içeren Sting, enfes kırmızı meyve lezzeti ile canlandırıcı ve serinletici etkisiyle keyifli anların sevilen tadı olmaya aday. Benzersiz tadı, ilgi çekici rengi ve farklılaşan şişe tasarımıyla ile eşsiz bir lezzet sunan Sting, Türkiye çapındaki geleneksel satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Sen de hemen dene ve modunun düştüğü anlarda Sting ile ver coşkuyu!

PepsiCo:

PepsiCo ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki 200’den fazla ülke ve bölgede, tüketicilerimiz tarafından günde bir milyar kez, beğeniyle tüketiliyor. PepsiCo; Frito Lay, Gatorade, Pepsi Cola, Quaker, Tropicana ve SodaStream şirketlerinin sunduğu yiyecek ve içecek portföyü ile 2020 yılında 70 milyar doların üzerinde net gelir elde etti. PepsiCo’nun geniş yiyecek ve içecek ürün portföyü, her biri yıllık 1 milyar doları aşan perakende satışına sahip 23 ayrı markanın dâhil olduğu yüzlerce yiyecek ve içecek ürününü kapsıyor.

PepsiCo’nun Fayda Gözeterek Kazanmak vizyonunun kalbinde, Yiyecek ve İçecek Sektöründe Dünya Lideri Olmak yer alıyor. "Fayda Gözeterek Kazanmak", piyasada sürdürülebilir şekilde kazanma ve bu faydayı şirketimizin tüm alanlarına dâhil etme tutkumuzu yansıtıyor. Daha fazla bilgi için, www.pepsico.com.tr adresini ziyaret edin.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

30AĞUSTOS-4 BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER