Annelerin seçimi Uni Baby oldu

Annelerin seçimi Uni Baby oldu

Bu haber 24273 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mutlu Anne-Hamilelik Takibi uygulaması kullanıcıları arasından, 27 bin 411 tekil kişi tarafından yapılan oylamada annelere Türkiye’nin en iyi markaları soruldu. Happy Mom üzerinden binlerce mutlu anne 20 kategoride en iyileri seçti. Gerçekleştirilen oylama sonucunda Uni Baby, En İyi Deterjan ve En İyi Islak Mendil kategorilerinde birinciliği elde etti.

Uni Baby’den bebek cildine özenli bakım 

Uni Baby, inovasyon yol haritasını, annenin ve bebeğin değişen yaşam eğrisi ve bu yaşam eğrisinin içerisinde ön plana çıkan ihtiyaçları doğrultusunda belirliyor. Ürünlerini geliştirirken bebeğin her dönemini ayrı ayrı ele alan Uni Baby, bebek cildine özenli bir bakım sunuyor. 

Bütünsel bir anne bebek markası olma hedefiyle çalışmalarına devam eden Uni Baby, bebekleri en az anneleri kadar düşünerek ürünlerini geliştiriyor. 

Happy Mom ödüllerinde En İyi Islak Mendil kategorisinde birinciliği elde eden Uni Baby; Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, Uni Baby Sensitive Islak Bebek Havlusu, Uni Baby Cream Islak Bebek Havlusu ve Uni Baby Natural Islak Bebek Havlusu ürünleriyle annelerin en sevdiği marka olarak öne çıkıyor. Islak mendil ürünleriyle bebeklerin tenine yumuşacık ve narin bir dokunuş yapan Uni Baby; Alkol, Paraben, SLS ve SLES içermiyor, anneler gönül rahatlığıyla kullanıyor.

Uni Baby ile bebeklerin kıyafetleri tertemiz 

Uni Baby, bebek cildini yakından tanıyor, bakım ve temizliği için hassasiyetine uygun ürünler geliştiriyor.  Happy Mom ödüllerinde, En İyi Deterjan kategorisinde çamaşır deterjanı ürünleriyle birinci seçilen Uni Baby, bebeklerin kıyafetlerinde oluşabilecek süt ve mama lekelerine karşı etkili temizlik sağlıyor. Uni Baby Çamaşır Deterjanı ve Uni Baby Sensitive Çamaşır Deterjanı bebeklerin kıyafetlerini tertemiz yapıyor. Alkol, paraben, fosfat, boya, SLS/SLES ve ağartıcı içermeyen Uni Baby çamaşır deterjanları hipoalerjenik formülü ile kalıntı bırakmıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER