Tepe Home ile aşkı bir gün değil, her gün yaşayın

Tepe Home ile aşkı bir gün değil, her gün yaşayın

Bu haber 27395 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hediye seçenekleri arasında yer alan mobilya ve aksesuarlar, sevgililere aşkın değerini sadece bir gün değil, her gün hatırlatmayı amaçlıyor. 

Her zevke hitap eden farklı konseptlerdeki zengin ürün yelpazesiyle, ev dekorasyonunun öncü markası Tepe Home, Sevgililer Günü alışverişinin değişmez adreslerinin başında geliyor. Koleksiyonundaki ürünlerle mekânları yaşanabilir ve kişiye özel kılan marka, 14 Şubat’a özel hediye seçeneklerinde her bakışta aşkı anımsatacak ürünlere yer veriyor. Bunlar arasında aşkı sembolize eden ahşap ve metalin mükemmel birlikteliğinden oluşmuş heykelcikler, evde veya iş yerinde kullanılabilecek dekoratif aksesuarlar ve aşkın sıcaklığını her yudumda hissettirecek kupalar yer alıyor. Tepe Home, Sevgililer Günü’nde ev keyfini hiçbir şeye değişmeyenleri de düşünüyor. Aşkın rengi kırmızının en güzel tonlarındaki kanepe ve koltuklar, hiçbir sevgilinin karşı koyamayacağı bir hediye alternatifi olarak sunuluyor. 

Ürünlerin sahip olduğu metal ışıltılar, ahşap detaylar, renklerin çekici uyumu, şıklıkla sıcaklığın yan yana geldiği bir atmosfer yaratıyor. 14 Şubat’ı evinde kutlamak isteyenler, Tepe Home’dan seçtikleri ürünlerle, evlerini hem kendileri hem sevdikleri için vazgeçilmez bir yere dönüştürüyor. Kısaca Tepe Home, bu Sevgililer Günü’nde de sevgiyle geçen anların ve özlemle anımsanacak hatıraların geçtiği mekânlar yaratmaya devam ediyor.   

Tepe Home Hakkında

Tepe Mobilya 1969 yılında Sayın Prof. Dr. İhsan Doğramacı öncülüğünde, Bilkent Holding’e bağlı olarak operasyonlarına başlamıştır. Tepe Mobilya ürünleri ile çeşitli ev dekor kategorilerinin tüketiciye sunulduğu Tepe Home Mağazaları ise 1997 yılında ülkemizde mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olarak kurulmuştur. Tepe Home, 50 yıllık sektör deneyimini dünya trendleri ile harmanlayan, sektörü yönlendiren, büyüten bir sanayi ve perakende şirketidir. 60,000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan ve dünya standartlarında üretim yapan tesisleri ile Türkiye genelinde toplam 16 noktada; 45,000 m2 ‘nin üzerinde satış alanında; 5.000’in üzerindeki ürün çeşitliliği ile hizmet vermektedir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER