L’Oréal, 3 Yıl Üst Üste CDP’den AAA Puanı Alan Tek Şirket Oldu!

L’Oréal, 3 Yıl Üst Üste CDP’den AAA Puanı Alan Tek Şirket Oldu!

Bu haber 18278 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

L’Oréal, CDP’nin “İklim Değişikliği, Su Güvenliği ve Orman” olmak üzere çevreyle ilgili üç farklı program çatısı altında yayınladığı Küresel A Listesi’nde yer alan her üç programda da A puanı aldı.

Her yıl 6800’ün üzerinde şirket; çevreye olan etkileri, çevreye yönelik teşkil ettikleri risk ve fırsatları ile ilgili verileri bağımsız olarak değerlendirmesi için CDP’ye iletiyor. Bu şirketler, “İklim Değişikliği, Ormanların Tahrip Edilmesinin Önlenmesi ve Su Güvenliği” konularında gerçekleştirdikleri çalışmaların etkinliğine göre A ile D arasında puanlandırılıyor. CDP’ye bu konuda bilgi vermeyen ya da eksik bilgi veren şirketlere ise F puanı veriliyor. 

L’Oréal, CDP’nin her 3 programında da A puanı alan 2 şirketten biri oldu ve 3 yıl üst üste 3A puanı alan dünyadaki ilk ve tek şirket olmayı başardı. L’Oréal’in bu başarısında 2018’de CDP’ye verdiği raporlarda yer alan iklim değişikliği ile ilgili riskleri azaltmaya, ormanların tahrip edilmesiyle mücadeleye ve su kaynaklarının korunmasına yönelik çalışmaları ile yeni ve sürdürülebilir ekonomi alanındaki liderliği rol oynadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan L’Oréal CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Paul Agon, “L’Oréal olarak bir kez daha CDP’nin Küresel A Listesi’nde her 3 programda da A puanı ile ödüllendirilmiş olmaktan gurur duyuyoruz.  L’Oréal 3 yıl üst üste 3A puanı alan dünyadaki ilk ve tek şirket oldu. Sürdürülebilirlik ilkesi; araştırmalarımızda, yenilikçi çalışmalarımızda ve faaliyetlerimizde bizleri yönlendiriyor, çalışanlarımıza ve faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki toplumlara bağlılığımızı pekiştiriyor. Dünyanın dört bir yanında çalışan L’Oréal çalışanları, L’Oréal’in daha sürdürülebilir bir modele dönüşüm konusuna verdiği büyük önemi ortaya koyan ve bizi dünyanın günümüzde çevreyle ilgili karşılaştığı zorlukları daha etkin ve hızlı şekilde aşmamız için cesaretlendiren bu başarıyla gurur duyabilir” dedi.

CDP CEO’su Paul Simpsonda yaptığı açıklamada; “Bu yıl CDP’nin A listesine giren tüm şirketleri tebrik ederim. İş dünyasına yönelik çevresel riskler her geçen gün daha belirgin hale gelirken, A listesine giren şirketler, çözüm sunmak, yeni pazar fırsatları yakalamak ve daha sürdürülebilir bir ekonomiye geçişi sağlamak için çalışıyor. Paris Anlaşması ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin kriterlerine ulaşmak için çevreyle ilgili çalışmalarımızı her kademede yoğunlaştırmalıyız. Bu geçiş sürecinde iş dünyası, en önemli oyunculardadır. A Listesi’ne seçilen şirketler de bu hedeflere ulaşılmasında önemli katkılarda bulunmaktadır” diye konuştu.

L’Oréal Türkiye Hakkında

Dünyanın lider güzellik şirketi L’Oréal, 100 yıldan fazla bir süredir tüm dünyada kadın ve erkeklerin güzellik ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürünler sunuyor. ‘Herkes için Güzellik’ misyonunu sahiplenen şirket, dünyada 34, Türkiye’de ise 24 markası ile tüketicilere ulaşıyor. L’Oréal’in en önemli kaynağını, 82.600 çalışanı ve her zaman daha iyisini sunma tutkusu oluşturuyor. 1980’li yıllardan beri Türkiye’deki tüketicilerle ürünlerini buluşturan L’Oréal Türkiye, asırlık bilgi ve deneyimini ‘Tüketici Ürünleri’, ‘Lüks Ürünler’, ‘Profesyonel Ürünler’ ve ‘Aktif Kozmetik’ bölümleri ile tek çatı altında sunuyor. L’Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmellik arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de ‘Herkes İçin Güzellik’ misyonuyla çalışıyor.

 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER