Cheetos ve Migros’tan “GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri”ne Destek.

Cheetos ve Migros’tan “GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri”ne Destek.

Bu haber 30635 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Cheetos’un GAP İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü; Batman, Adıyaman (Merkez, Gölbaşı), Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Şanlıurfa (Suruç, Hilvan), Gaziantep, Kilis, Mardin (Nusaybin, Kızıltepe, Ömerli) olmak üzere 9 ilde kurulan 13 gelişim merkezi ile çocukların derslerine ve sosyalleşmelerine destek olurken, iletişim becerilerini de arttırıyor.

Cheetos ve Migros, “GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri” kanalı ile 10 binlerce çocuğa destek sağlayacak. Migros mağazalarından satın alınan her bir Cheetos ile, T.C. Kalkınma Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve PepsiCo iş birliğinde kurulmuş olan “GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri”ne bağış yapılacak. 

GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri, bölgesel fırsat eşitsizliklerini aşmak için okul çağı ve okul öncesi çocukların zihinsel, duygusal, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek ve ailelerinin bilinçlendirilmesi amacıyla GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın girişimi ve Cheetos iş birliğiyle kuruldu. Merkezler ayrıca okul öğretmenleri ile birebir ilişki kurarak çocukların ders çalışma alışkanlıklarının gelişimi konusunda iş birliği sağlıyor, çocukların yetenek ve ilgi alanlarını gözlemleyerek gelecekteki mesleklerinin seçimini yapmaları için yönlendirmelerde bulunuyor. Çeşitli sportif, sosyal ve kültürel aktivitelere yönlendirerek zihinsel ve fiziksel gelişimlerin katkıda bulunuyor. Çocuklar merkezlerde sosyal, duygusal, kişisel ve bilişsel gelişimlerini destekleyici eğitim araç ve gereçlerinden yararlanma olanağına kavuşuyor, bilgisayar kursu, yabancı dil eğitimi gibi okulda elde edemedikleri bazı ek eğitim fırsatlarına kavuşuyorlar.

PepsiCo Hakkında

PepsiCo ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki 200’den fazla ülke ve bölgede, tüketicilerimiz tarafından günde bir milyar kez, beğeniyle tüketiliyor. PepsiCo; Frito Lay, Gatorade, Pepsi Cola, Quaker ve Tropicana şirketlerinin sunduğunu yiyecek ve içecek portföyü ile 2017 yılında yaklaşık 63 milyar dolar değerinde net gelir elde etti. PepsiCo’nun geniş yiyecek ve içecek ürün portföyü, her biri yıllık 1 milyar doları aşan perakende satışına sahip 22 ayrı markanın dâhil olduğu yüzlerce yiyecek ve içecek ürününü kapsıyor. 

PepsiCo’nun Fayda Gözeten Performans vizyonunun kalbinde, şirketimizin başarısının ayrılmaz bir şekilde sürdürülebilir bir dünya ile bağlantılı olduğuna dair temel inancımız yer alıyor. PepsiCo’nun toplum ve paydaşlarımız için uzun vadeli değer yaratan başarılı bir küresel şirket olarak faaliyet göstermesinin, satışa sunduğumuz ürün portföyümüzü sürekli geliştirmemiz, dünyayı korumak üzere operasyonlarımıza yön veren sorumluluk anlayışımız ve dünya genelinde insanları güçlendirmemiz ile mümkün olduğuna inanıyoruz. 

Migros Hakkında

Migros, Türkiye’de 81 ilde MigrosJet’den MMM’lere, Kipa ve Macrocenter’dan 5M’e kadar farklı tipteki mağazaları ve yurtdışında Kazakistan ve Makedonya’daki Ramstore mağazaları ile 2.085 noktadan müşterilerine hizmet sunuyor. Bunun yanında Migros Sanal Market, Türkiye’nin öncü, en büyük ve yaygın gıda e-ticaret sitesi olarak Türk Perakende sektörüne Mobil Market ve Çoklu Kanal gibi kavramları taşımıştır. 

Migros en iyi kalitede ürünleri, en bol çeşit, en uygun fiyatlar ve  güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterileriyle paylaşmaktadır. İyi Tarım Uygulamaları, İyi Et ve İyi Tavuk gibi öncü olduğu tazelik konusunda ciddi yatırımlar yapmaktadır. Türkiye’nin en büyük entegre et işleme tesisine sahiptir. Böylece, perakende sektöründe tüketicisine sunduğu kırmızı et ürününü çiftlikten sofraya bizzat kontrol ederek ulaştırmaktadır. 

Migros, 64 yıldır sektörde birçok ilke imza atan sektörün büyümesine öncülük eden bir kuruluştur. İlk barkod, kredi kartı ile ödeme kolaylığı, elektronik yazar kasa sistemi, ilk market markalı ürün, ilk sadakat kart uygulaması ve ilk sanal market sektöre kattığı yeniliklerden sadece birkaçıdır. 

Migros, Borsa İstanbul’un ‘BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne beş yıl üst üste girebilen ilk ve tek perakende şirketi olmuştur. Ayrıca, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarıyla FTSE4Good Gelişmekte olan Piyasalar Endeksi’ne üç yıl üst üste girmeye hak kazanmıştır. Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında üst üste 15. defa “Perakende Sektörünün En Beğenilen Şirketi” ödülünü almıştır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER