Sevgililer Günü’ne 1 Dakikada Hazır Olun!.

Sevgililer Günü’ne 1 Dakikada Hazır Olun!.

Bu haber 15459 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Saç tipiniz nasıl olursa olsun, özenle hazırladığınız kıyafetinize ve makyajınıza yakışacak romantik saç modelini en iyi haliyle göstermek için öncelikle saçlarınızın gür, güçlü ve sağlıklı gözükmesine özen göstermelisiniz.

Sevgililer Günü’nde en iyi haline dönüşmek isteyen tüm kadınlar için Pantene Superfood Serisi’nin besin takviyeleri açısından en zengin yeni formülü sağlıklı besinlerle kendilerini güçlendirdikleri gibi saçlarını da güçlendirmelerini sağlıyor.

Gür ve güçlü saçlar için dönüşüme hazır mısın?

Yeni Pantene Superfood 1 Dakikada Mucize Yoğun Bakım Ampülü çok yoğun ve güçlü bakım sağladığı için haftada bir uygulama ile saçınızdaki yıpranma etkilerini silerek sadece 1 dakikada saçlarınızın en iyi halini ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

Yılın en romantik gününü en iyi halinizle karşılamak için yeni Pantene Superfood 1 Dakikada Mucize Yoğun Bakım Ampülü’nün formülünde yer alan anti-oksidanlar, saçınızda kirlenmeden, şekillendirmeden ve sudan kaynaklanan hasarı azaltarak kırılmaya karşı en dayanıklı hale gelmesini sağlıyor. Zengin lipitler ise yaşla ve dış etkenlerin etkisiyle zaman içerisinde doğal yağını kaybeden saçınızdaki kırılma ve yıpranmanın izlerini silerek saçların yapısal bütünlüğünü koruyor. Çok yoğun ve güçlü bakım sağladığı için haftada bir uygulama ile saçınızdaki yıpranma etkilerini silerek sadece 1 dakikada saçlarınızın en iyi halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER