Kiğılı’dan bu hafta sonuna özel net %70 indirim!.

Kiğılı’dan bu hafta sonuna özel net %70 indirim!.

Bu haber 16023 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

15 – 16 – 17 Şubat tarihleri arasında 3 gün sürecek kampanyada, gömleklerden, trikolara, mont ve kabanlardan, takım elbiselere kadar kaçırılmayacak fırsatlar Kigili.com ve tüm Kiğılı mağazalarında net yüzde %70 indirimle sunulacak. 

Kiğılı, birbirinden cazip kampanyalarıyla kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere alışveriş keyfini doyasıya yaşatmaya hazırlanıyor. Kiğılı bu hafta sonuna özel başlattığı kampanya kapsamında, Sonbahar – Kış koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde net yüzde 70 indirim fırsatı sunacak. 

15 – 16 – 17 Şubat tarihleri arasında 3 gün devam edecek kampanyada, dokuma gömleklerden, yumuşacık trikolara, mont ve kabanlardan, takım elbiselere kadar uzayan geniş ürün yelpazesinde kaçırılmayacak fırsatlar tüm Kiğılı mağazalarında ve Kigili.com’da geçerli olacak. 

Yumuşacık Trikolar Cazip

Kiğılı koleksiyonlarının şık ve tarz modelleri arasında, her tarzdan ve her zevkten erkeğin aradıklarını bulabilecekleri yüzlerce seçenek bulunuyor. Trendleri yakından takip eden ve kendi modasını yaratan erkekler, fonksiyonel ve adapte edilebilir tasarımlarla bambaşka bir görünüm yakalıyor.

Sezonun hit parçalarından trikolar en çok tercih edilen alternatifler arasında yer alıyor. Erkeklere stilini en yalın şekilde vurgulama imkanı sunan kazaklar ve kruvaze hırkalar da bu yılın en dikkat çekici parçaları olarak öne çıkıyor. Kiğılı’nın renk ve model alternatifleriyle yumuşacık dokunan trikoları, hırka ve kazakları, bedene nefes aldırırken, kişinin tarzına da çekici ve sıcak bir hava katıyor. Zamansız modelleri ile her kıyafetle uyum sağlayan trikolar tüm parçalarla rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Dokuma Gömlekler Dikkat Çekiyor

Kiğılı’nın örme kumaşlarla hazırlanan gömlekleri de vazgeçilmez klasikler arasında yerini alıyor. Gardıropların olmazsa olmazları gömlekler hem rahatlığı hem de şıklığına önem veren erkekler için yenilikçi kumaşlarıyla fark yaratıyor. Esnek yapıda nem alma özelliği bulunan aynı zamanda dökümlü kesime sahip bu gömleklerde, diğer dokuma kumaşlara kıyasla buruşma sorunu da en aza iniyor. Yalın çizgileriyle konforu ve şıklığı bir arada sunan gömlekler çeşitli tarzlarda kombinlenerek modern erkeklerin tüm gün boyunca şık bir stile imza atmasına olanak tanıyor. 

Kiğılı hakkında

Türkiye’de erkek hazır giyim sektörünün oluşmasında ve gelişmesinde öncü rol üstlenen aktörler arasında yer alan Kiğılı 1938’de kuruldu. Bugün Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut markalarıyla, yurtiçinde toplam 67 ilde 225 mağazada ve yurtdışında 15 ülkede 26 satış noktasında hizmet veriyor. Çağdaş, akılcı ve stil sahibi erkekler için, her günde ve her ortamda rahatça giyilebilecek şık ve konforlu parçalar yaratıyor. Müşteri memnuniyetini odağına alan uygulamaları, mağazacılık, insan kaynakları ve teknoloji alanlarında benimsediği yaratıcı ve yenilikçi bakış açısıyla, Türkiye’de hazır giyim ve moda alanında söz sahibi lider markalardan biri olarak yoluna devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER