Eti Topkek’in yepyeni üyesi “Eti Topkek İçidolu”!

Eti Topkek’in yepyeni üyesi “Eti Topkek İçidolu”!

Bu haber 26017 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yıllardır kek denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan ve küçük büyük herkesin severek tükettiği Eti Topkek markasından bir yenilik haberi; Topkek İçidolu! 

Şık görüntüsü, yumuşacık keki ve nefis dolgu sosuyla ailenin en yeni üyesi… Eti Topkek İçidolu Limonlu-Haşhaşlı ve Çilekli-Kakaolu çeşitleriyle çay saati sohbetlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Yaratıcı süreci Güzel Sanatlar tarafından gerçekleştirilen, televizyon ve dijital mecralarda yayına giren reklam filminin yönetmen koltuğunda Vana Film’den Kadircan Kulbay oturuyor.

Reklam ajansı: Güzel Sanatlar, Reklamveren: Eti, Reklamveren yetkilisi: Zübeyde Özmen, Didem Usluer Özel, Duygu Bakar, Emir İşeri, Meltem Öğüt, Ürün: Eti Topkek İçidolu, Kreatif direktör: Emrah Kural, Yaratıcı ekip: Can Çakmakçı, Sinem Kaya, Müşteri ilişkileri: Gözde Şengüler, Ceysun Giritli, Sıla Gözüm, Sena Özata, Stratejik planlama: Ozan Karaman, Medya planlama/satınalma: Mg Media, Ajans yapımcısı: Melis Bircan, Uğur Egemen İres, Yapımevi: Vana Film / Kadircan Kulbay.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER