Arzum'a Bir Ödül de ‘If Desıgn Awards 2019'dan Geldi!.

Arzum'a Bir Ödül de ‘If Desıgn Awards 2019'dan Geldi!.

Bu haber 32724 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, ödüllerine ödül katmaya devam ediyor. Arzum son olarak, elektrik süpürgesi Olimpia Power ile IF Design Awards 2019'da Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu. Böylece, son 3 senedir tasarım alanında aldığı ödül sayısını 30'a çıkarmış oldu.

Uluslararası arenada birçok prestijli ödülün sahibi olan Arzum, elektrik süpürgesi Arzum Olimpia Power ile Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu. Yüksek 4A performansı, ileri teknolojisi ile temizlikte değişime imza atan elektrik süpürgesi Arzum Olimpia Power, bu ödülle birlikte bugüne dek kazandığı ödül sayısını 4'e çıkarmış oldu. 

Dünyadaki en önemli tasarım ödüllerinden biri olan If Design Awards'da bu yıl 52 ülkeden 6.375'in üzerinde ürün değerlendirmeye alındı. Rekabet dolu yarışmada ödüle hak kazanan Arzum, tasarım ve inovasyon alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız ödülle ilgili olarak; "Çeşitli kategorilerle evlerin her metrekaresine sahip çıkıyoruz ve yenilikçi ürünlerle tüketicilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Süpürge kategorimizdeki en gelişmiş ürün ailemiz Arzum Olimpia Serisi ile tüketiciler ve uluslararası birçok prestijli yarışmada dikkatleri üzerimize çekmeyi başardık. Bu ürünümüzle daha önce Design Week Turkey'de İyi Tasarım ve Plus X Award’da Kullanım Kolaylığı ve Tasarım dallarında ödül sahibi olmuştuk. Tasarım ve inovasyon bizim vazgeçilmezimiz. Ürünlerimizin üstün performansının yanında işlevsellik, kullanım kolaylığı ve tasarım özellikleri ile de müşterilerimizin hayatlarına değer katmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER