‘Erbauer’ Marka Elektrikli El Aletleri Şimdi Türkiye’de, Sadece Koçtaş’ta!.

‘Erbauer’ Marka Elektrikli El Aletleri Şimdi Türkiye’de, Sadece Koçtaş’ta!.

Bu haber 16042 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, onlarca marka ve yüzlerce seçenekte ürün alternatifiyle elektrikli el aletleri kategorisinde iddiasını artırarak sürdürüyor.

Koçtaş, işinin ehli ustalara ya da elektrikli el aletini yenilemek isteyenlere ihtiyaçlarına yönelik tüm ürünleri tasarruf ettiren fiyatlarla, tek bir çatı altında sunuyor. Koçtaş, şimdi de elektrikli el aletleri kategorisinde dünyada profesyonellerin tercihi Erbauer markalı ürünleri Türkiye’de ustalarla buluşturuyor. 

Kusursuz tadilat işleri için taşlama, matkap, freze gibi Erbauer markalı aletler güvenli ve sağlam tasarımlarıyla profesyonellerin en önemli yardımcısı olmaya aday. Erbauer markalı aletler, soğutmalı pil özelliği sayesinde sıcaklık kontrolü sağlayarak aşırı ısınmayı önleyen ‘Keep Cool’ teknolojisi ile tasarlandı. Bu teknoloji, çalışma süresini yüzde 25 uzatırken; yüzde 100’e varan uzun kullanım ömrü sağlıyor. 

En zorlu işlerin üstesinden kolaylıkla gelen Erbauer 12V 2A çift akülü matkap 499,90 TL’lik, 650W darbeli matkap 299,90 TL’lik ve 1010W 125MM taşlama 299,90 TL’lik fiyatları ve 5 yıl garanti özelliğiyle raflardaki yerini alıyor. 

Yıllar geçse bile takım çantalarındaki yerini koruyacak dayanıklılıkta aletler üreten Erbauer, aletlerin tümüyle uyumlu olan tek pil kullanım avantajı da sağlıyor. Kömürsüz Akülü Matkap ise soğutmalı pil teknolojisi ve kömürsüz motor teknolojisi sayesinde sadece 50 dakika içerisinde yüzde 100 şarj olabiliyor. 18V 4 A özellikli matkap hem çekiç hem de tornavida özellikleri taşıyan akülü matkap 899,90 TL’lik ayrıcalıklı fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yüksek kaliteli elektrikli el aletlerinden ihtiyacına en uygun olana karar vermek isteyen Koçtaş Usta Kart sahipleri, 4 Mart tarihine kadar toplam %15 puan ayrıcalığından yararlanabiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER