Hayat Kimya’nın 10. İştiraki Kenya!.

Hayat Kimya’nın 10. İştiraki Kenya!.

Bu haber 8760 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hayat Kimya’nın 10. iştiraki, Doğu Afrika’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birine sahip Kenya oldu. İcra Kurulu Başkanı M. Avni Kiğılı, ülkede gerçekleştirilen lansman toplantısında “Herkesin kaliteli ürüne erişim hakkı olduğuna inanarak yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Afrika’da 15 yıllık deneyimimizle, Nijerya’dan sonra Kenya’da da liderlik hedefliyoruz” dedi.

Hayat Kimya, 30 yılı aşkın deneyimiyle hızlı tüketim sektörünün global oyuncusu olarak dünyadaki büyümesine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Kuzey Afrika’da Cezayir, Mısır, Fas, Batı Afrika’da ise Nijerya’dan sonra Afrika’daki iştirak yatırımlarına Kenya ile devam eden Hayat Kimya, Molfix bebek bezlerini Kenya’nın fikir önderlerinden Terryanne Chebet ile işbirliği ile sunuyor.

Afrikanın en iyi bebek bezi şimdi Kenya’da!

Nijerya’da “Afrika’nın En İyi Bebek Bezi’’ ilan edilen ve kısa sürede lider olan Molfix, Kenya’ya Türkiye’deki Ar-Ge merkezinde geliştirilen 2 inovatif ürün ile giriş yapıyor. Kenyalı bebekler için özel olarak geliştirilen bebek bezi ve Hayat’ın en yenilikçi ürünlerinden biri olan külot bezi Kenyalı annelerle buluşturuyor. Ülke lansmanından önce, Kenya fikir önderlerinden Terryanne Chebet ile işbirliği yapan ve Kenya Standart Bürosu’nun en yüksek kalite standart belgeleri ile raflara çıkan Hayat Kimya, dünya standartlarındaki Hayat kalitesini, Kenya’ya da taşıyor. 

Afrika’da 2015’te giriş yaptığı Nijerya’da sadece 2 senede %55 gibi güçlü bir pazar payıyla lider olan Hayat Kimya, Kenya’da da benzer bir başarı yakalayarak 2 senede, 3 Kenyalı bebekten 1’inin Molfix girmesini hedefliyor. 

“10. Yatırımımızı Kenya’ya Yaptık”

Hayat Kimya İcra Kurulu Başkanı M. Avni Kiğılı yaptığı konuşmada “Afrika’da Nijerya, Kamerun, Cezayir, Mısır ve Fas’ta Molfix ile 15 yıllık pazar deneyimine sahibiz. Molfix ile Nijerya, Cezayir ve Kamerun’da pazar lideri, Mısır ve Fas’ta ise pazar ikincisiyiz. Hayat Kimya olarak 10. yatırımımızı, Doğu Afrika bölgesinin büyüyen ekonomisi ve gelişen, dinamik ve genç nüfusu ile öne çıkan Kenya’ya yaptık. Dünyanın 5. büyük markalı bebek bezi üreticisi olarak Kenya’ya taşıdığımız Hayat kalitesi ve deneyimi ile bebeklerin ve ailelerin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.’’ dedi.

Kenya nüfusunun %7.3’ünü bebekler oluşturuyor

Toplam 48 milyon nüfusa sahip Kenya’da 0-3 yaş arasında 3.5 milyon bebek yaşıyor. Türkiye’de ise, 80 milyonluk nüfusta aynı yaş aralığındaki bebek oranı yaklaşık 3.85 milyon. Kenya nüfusunun %7.3’ünü oluşturan bebekler için yıllık ortalama 800 milyon adet bebek bezi kullanılıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER