Burger Kıng® Ödüle Doymuyor!.

Burger Kıng® Ödüle Doymuyor!.

Bu haber 29440 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de TAB Gıda güvencesiyle hizmet veren Burger King®, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen “1 Numaralı Markalar Araştırması”kapsamında “Self Servis - Restoran” kategorisinde bu yıl da birinciliğini korudu.

Türkiye genelindeki 650’den fazla restoranı ile hizmet veren Burger King® ödüle doymuyor. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen  “1 Numaralı Markalar Araştırması”'nda Burger King® “Self Servis – Restoran” kategorisinde birinci oldu. Bu ödülle birlikte, 2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 olmak üzere 7 kez birincilikle ödüllendirilmiş oldu.

Alışveriş merkezi yatırımcıları, işletmecileri, organize perakende sektörü marka temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde ödülü Burger King® adına, TAB GıdaFinans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya ve TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan aldı. 

Çetinkaya: “Başarımızın temelinde tüketicinin ve sektörün nabzını tutarak planlama yapmak, müşterilerimizin bize olan güvenini sekteye uğratmamak adına var gücümüzle çalışmak yatıyor.” 

Ödülle ilgili kısa bir değerlendirme yapan TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya; “TAB Gıda olarak 1994 yılından bu yana, yani çeyrek asırdır gıda sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Hızlı servis sektöründeki faaliyetlerimiz 1995 yılında, dünyada sektörün öncülerinden biri olan Burger King®’in ana geliştirici ve üretici haklarını alarak Türkiye’ye getirmemizle başladı. Bugün  Burger King®’in dünyadaki en büyük master franchisee’siyiz. Ülke genelinde 70’ten fazla ilde 650’den fazla Burger King® restoranımız bulunuyor. “

Çetinkaya, Burger King®’in başarısını ise şu sözlerle ifade etti; “Başarımızın temelinde tüketicinin ve sektörün nabzını tutarak planlama yapmak, müşterilerimizin bize olan güvenini sekteye uğratmamak adına var gücümüzle çalışmak yatıyor. Bu ödüllere layık olmak adına var gücümüzle çalışmaya ve Burger King® lezzetlerini tüm Türkiye'ye ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Ödülleri,Türkiye çapında 15 ayrı kategoride yapılan araştırmalar sonucunda perakendenin enlerini belirleyip, ödüllendiriyor. AKADEMETRE Araştırma Şirketi  iş birliğiyle yürütülen araştırma sonuçları, doğrudan ülke genelinde tüketiciye sorularak belirleniyor.

TAB Gıda:

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 150’ye yakın Usta Dönerci® ve 5 Döner Stop® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER