Domino’s Bol Malzemos sevenler, bu kampanyaya doymayacak!

Domino’s Bol Malzemos sevenler, bu kampanyaya doymayacak!

Bu haber 26378 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

domino’s.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden 12 malzemeli, orta boy klasik hamur Bol Malzemos pizza alanlar, sadece 19,99 TL. ödüyor. Kampanyadan yararlanan müşteriler, Domino’s Pizza Sıcak Takip Uygulaması üzerinden, pizza siparişlerini cep telefonlarıyla canlı takip ediyor.

Domino’s Pizza, herkes yiyebilsin diye, sevilen pizzası Bol Malzemos’u yeni kampanya fiyatıyla satışa sunuyor. Şimdi domino’s.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden orta boy klasik hamur Bol Malzemos pizza siparişi verenler sadece 19,99 TL. ödüyor. Bol Malzemos’lar, sipariş edildiği her yerde damaklarda bıraktığı lezzet ile sofraları şenlendiriyor.

Sipariş verildiğinde, taze hamur açılarak hazırlanmaya başlanan Bol Malzemos; pizza sosu, mozerella peyniri, pepperoni, jambon, sosis, domates, sucuk, mantar, yeşilbiber, siyah zeytin, mısır, kekik ve susamdan oluşan 12 farklı malzemeyle yapılıyor. Domino’s pizza fırınlarından çıkar çıkmaz adresine en hızlı şekilde teslim edilen pizzalar, tadıyla pizza severlerin aklını başından alıyor. 

Bol Malzemos’u takibe alın

Kampanyadan yararlanıp 19,99 TL’ye Bol Malzemos pizza sipariş edenler, Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt buluyor. Müşteriler Sıcak Takip sayesinde siparişlerinin durumunu cep telefonundan canlı takip ederek, pizzalarının ne zaman fırından çıktığı, kuryenin kaç sokak uzakta olduğu ve kaç dakika sonra kapıya ulaşacağını, bu uygulama üzerinden canlı izleyebiliyor. 

Sahip olduğu teknolojik alt yapısıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Domino’s, lezzeti ve fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini arttırmayı sürdürüyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER