Domino’s Ekmek Arası şimdi 7,90’dan başlayan fiyatlarla!

Domino’s Ekmek Arası şimdi 7,90’dan başlayan fiyatlarla!

Bu haber 26200 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İster sabah kahvaltısında, ister öğle saatlerinde, isterseniz gece acıktığınızda tercih edebileceğiniz sucuklu, sosisli ve kavurmalı sıcacık ekmek arası ürünler, şimdi 7,90’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Acıkılan her an, farklı tat ve çeşitteki lezzetleriyle yanımızda olan Domino’s Pizza,  kampanyalarıyla da herkese Domino’s ürünlerini satın alma fırsatı sunuyor. Domino’s fırınından çıkan dışı çıtır içi yumuşak sıcacık doyumsuz ekmek arası lezzetler, şimdi sadece 7,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Doyurucu, bol malzemeli ekmek arası ürünler; sucuklu, sosisli ve kavurmalı çeşitleriyle bağımlılık yaratıyor. 

En çok acıkanların tercihi

Güne besleyici bir öğünle başlamak isteyenler, yoğun iş trafiğinde hızlıca yiyebilmek için leziz bir alternatif arayanlar, akşamüzeri olduğunda “acıktım” diye düşünenler ya da gece saatlerinde açlığını yatıştırmak için pratik bir çözüm arayanlar şimdi 7,90 TL’den başlayan fiyatlara Domino’s Ekmek Arası sipariş edebiliyor. 

Ekmek Arası lezzet seçenekleri arasındaki; sosisli, sucuklu ve kavurmalı sıcak sandviçler, peynir çeşitleri, domates, biber ve soslarla daha da lezzetlenirken, en zor beğenenlerin bile damaklarında doyulmaz tatlar bırakıyor. 

Hızlı, kolay, leziz   

Domino’s Pizza’da Ekmek Arası lezzetlere ulaşmak yine çok kolay ve hızlı. Siparişinizi dominos.com.tr veya mobil uygulama üzerinden hızlıca verip, ekmek arası sandviçler hiç soğumadan en yakın Domino’s Pizza şubesinden alıp afiyetle yenilebiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER