Chocolate Academy İstanbul  Yeni Yerinde Çikolata Tutkunları İle Buluşuyor!

Chocolate Academy İstanbul Yeni Yerinde Çikolata Tutkunları İle Buluşuyor!

Bu haber 32817 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın en büyük çikolata ve kakao üreticisi Barry Callebaut’un çikolata tutkunlarına eğitim fırsatı sunduğu Chocolate Academy İstanbul, artık Ataşehir Nidakule Kuzey’de öğrencileri ile bir araya geliyor.

Bugün dünyanın en büyük çikolata ve kakao ürünleri üreticisi konumunda olan Barry Callebaut, 1996 yılında, Belçika kökenli Callebaut firması ile Fransız Cacao Barry firmalarının birleşmesiyle kuruldu. 30’dan fazla ülkede, 11.500 üzerinde çalışanı ve 60 fabrikası ile 2 milyon ton üretim yapan Barry Callebaut, dünya genelinde 21 çikolata akademisi ile deneyimini ve tutkusunu çikolata severlerle paylaşıyor.

Barry Callebaut’un çikolataya duyduğu tutkuyu paylaştığı, 2013 yılında kurulan Chocolate Academy İstanbul artık eğitimlerine Ataşehir Nidakule Kuzey’deki yeni mekanında devam ediyor.

Chocolate Academy İstanbul, eğitimlere katılanların son teknolojilerle, en yeni nesil ekipmanları deneyimleyebildiği, çikolata dünyasının trendlerini keşfedebildiği ve deneyimli şeflerden birebir eğitim alarak kendilerini geliştirebildikleri bir akademi. Chocolate Academy İstanbul’da sanatsal çikolata üreticilerinden, pasta şeflerine, şekerleme ustalarından, fırıncılar ve yiyecek-içecek hizmet sağlayıcılarına kadar herkes için uygulamalı ve teorik farklı eğitim alternatifleri sunuluyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER