Sürpriz Hediyeler Ege Perla Mobil Uygulamasında!

Sürpriz Hediyeler Ege Perla Mobil Uygulamasında!

Bu haber 15424 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ege Perla, mobil uygulamasında yeni geliştirdiği Dijital Çark özelliğiyle ziyaretçilerine her hafta farklı markalardan sürpriz hediye fırsatları sunuyor.

Her yaştan misafirin eğlenceyi doya doya yaşadığı, İzmir’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Ege Perla, mobil uygulamasından sunmaya başladığı “Dijital Çark” özelliği ile misafirlerine her hafta, sürpriz hediyeler kazanma şansı veriyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise Ege Perla Mobil uygulamasını ücretsiz indirmek ve alt menüde yer alan hediye çarkını çevirmek!

Dijital çark uygulamasının her ay değişen marka karması ile Ege Perla misafirleri her hafta birbirinden farklı hediyeler kazanırken, aynı zamanda güncel etkinliklerden ve kampanyalardan da haberdar olmaya devam ediyor. Zaman ve yer fark etmeden Ege Perla mobil uygulamasına girip, dijital çarkı çeviren tüm kullanıcılar, kazandıkları hediyeleri uygulama içerisinden iletilen kodu göstererek on beş gün içerisinde Ege Perla mağazalarından teslim alabiliyorlar.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER