Global Tasarım Markasi Nude   Gastroekonomi Zirvesi’ne Destek Sponsoru Oldu.

Global Tasarım Markasi Nude Gastroekonomi Zirvesi’ne Destek Sponsoru Oldu.

Bu haber 11944 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude, Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen GastroEkonomi Zirvesi’nin destek sponsorlarından biri oldu.

Şişecam’ın global markası Nude, Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) tarafından 12 Mart’ta, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Global GastroEkonomi Zirvesi’ndeki standında ziyaretçilerini ağırladı. 

Tüm dünyadan sektör profesyonellerini, gastronomi meraklılarını ve alanında uzman isimleri bir araya getiren zirvede Nude, global alanda pekçok tasarım ödülüne layık görülen koleksiyonları ile büyük ilgi gördü. Nude, gastronomi turizmini desteklemek adına GastroEkonomi Zirve’sine geçen yıl olduğu gibi bu sene de destek verdi.

Gastronomi Ekonomisi, Gastro Diplomasi, Gastronomi Turizmi ve Sosyal Gastronomi gibi konuların konuşulduğu GastroEkonomi Zirvesi’nde Nude, gastronomi dünyasına renk katacak yepyeni koleksiyonlarını da ikram profesyonelleri ile buluşturdu. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER