Assan Gıda,” Foodex Japan Fuarı”na Katıldı!.

Assan Gıda,” Foodex Japan Fuarı”na Katıldı!.

Bu haber 10624 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Avrupa Türk pazarının önemli firmalarından Assan Foods, Tokyo’da düzenlenen “Foodex Japan Fuarı”na katılarak ürünlerini sergiledi.

Assan’dan yapılan açıklamaya göre, 300'den fazla ürün çeşidiyle 4 kıtada, 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan “Assan Foods”, sergilediği ürünleriyle, katılımcılardan büyük ilgi gördü. 80 ülkeden ticari firmaların yer aldığı, 85 bin ziyaretçinin katılımda bulunduğu fuar organizasyonu, 5-8 Mart 2019'arasında organize edildi. Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Foods Genel Müdürü Hakan Koçoğlu, Foodex Japan Fuarı'nın, Japonya'da düzenlenmekle birlikte, bölge ülkelerin gıda pazarına da hitap etmesi açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Foodex Japan Fuarı’nda sektörümüzün önde gelen firmalarıyla temaslarda bulunduk ve potansiyel müşterilerimizle bir araya geldik. Gıda Sektöründeki gelişmelere yakından inceleme fırsatı yakaladık. Bizim için oldukça verimli geçen fuar boyunca, standımıza uğrayan ziyaretçilerimize ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduğumuz için son derece mutluyuz" görüşlerine yer verdi.

Assan Foods'un fuarda büyük ilgi gördüğünü kaydeden Koçoğlu: "Şu anda 300'den fazla ürün çeşidimizle 4 kıtada, 30'dan fazla ülkeye ihracatta bulunuyoruz. Hem kendi markamızla hem de “Private Label” kanalında hızla ilerliyoruz. Ürettiğimiz soslarımızı ülkelerin damak tatlarına göre farklı formüllerle yapıyoruz. Örneğin bizim salçalarımızın likopeni oranı yüksek olduğu için Japonlar tarafından çok beğeniliyor."

Yakın bir zamanda perakende şirketi Walmart ile anlaşmaya gidildiğini belirten Koçoğlu, "Walmart'ın Çin'deki marketlerinde kendi markamız “Colorado” ile yer almaya başladık. Bu sayede dünyanın en büyük market zincirinin Çin'de listelediği ürünler arasına girerek büyük bir başarıyı tescillemiş olduk. Aynı zamanda market zinciri Dairy Farm için de 6 ülkede 9 ürün üretiyoruz" açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER