Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli; “Tanzim Satış Ürünleri 5 Market Zincirine Verilecek”

Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli; “Tanzim Satış Ürünleri 5 Market Zincirine Verilecek”

Bu haber 23180 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM ile tanzim ürünlerin satışı konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin tanzim satış noktaları dışında zincir mağazalara da mal tedarik etmeye başlayacağını belirterek, "Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM'in toplamda 16 bin şubesinde aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunuluyor olacak." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa'da gerçekleştirilen "Çiftçi Buluşması" etkinliği öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Bakan Pakdemirli kısa süre önce sona eren toplantıda son derece çarpıcı bir açıklama yaparak tanzim ürünlerinin satışıyla ilgili 5 market zinciri ile anlaştıklarını söyledi. 

Pakdemirli yaptığı açıklamada: 

"Artık tanzim satış noktaları haricinde zincir mağazalara da mal tedarikini Tarım Kredi Kooperatifleri vasıtasıyla yapmaya başlıyoruz. Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM'in toplamda 16 bin şubesinde aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunuluyor olacak. Hızlı bir şekilde bu konuda da netice bekliyoruz. Tüketicilerimizin kaliteli ve ucuz sebze ve meyveye ulaşması anlamında alınmış önemli bir karardır" dedi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER