Milka Yılın Kayak Sporcusu Özel Ödülü Sahibini Buldu!.

Milka Yılın Kayak Sporcusu Özel Ödülü Sahibini Buldu!.

Bu haber 23581 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kayak sporunun Avrupa’daki en büyük destekçilerinden biri olan Milka, yılın kayak sporcusunu ödüllendirdi. 65. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Yılın Kayak Sporcusu ödülünün sahibi Fatih Arda İplikçioğlu oldu.

Mondelez International Türkiye’nin sevilen çikolata markası Milka, kayak sporuna desteklerini Türkiye’ye taşıdı. 24 yıldır Avrupa’da kayak sporunun gelişmesi ve bilinirliğinin artırılması yönünde çalışmalar yürüten Milka, 2019 yılı itibarıyla Türkiye Kayak Federasyonu ve Milli Takımlar ana sponsorluğuna imza attı.

Başlattığı kampanyayla satıştan elde edilen gelirin bir bölümünü Türk kayağına destek olarak değerlendiren Milka, 65. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri özel kategorisinde de Yılın Kayak Sporcusunu ödüllendirdi.  Milka’nın kayak alanındaki ilk ödülünün sahibi Kış Olimpiyatları tarihinde ülkemizi temsil eden ilk kayakla atlama milli sporcusu Fatih Arda İplikçioğlu oldu. Milka’nın Türk kayağının gelişimi yönündeki çalışmaları ‘geleceğin kayakçılarına destek olma’ hedefiyle devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER