Marketlerde Tüketicilerin Vazgeçilmezleri  11'inci Kez YZB’de Buluşuyor!.

Marketlerde Tüketicilerin Vazgeçilmezleri 11'inci Kez YZB’de Buluşuyor!.

Bu haber 19915 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 17-18 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı için geri sayım başladı. Gıda ve perakende sektöründe binlerce paydaşı bu yıl 11'inci kez buluşturacak olan YZB, DEĞER temasıyla kapılarını aralayacak. 

Organize gıda perakendesinde yeni ürünlerin sergilenip, gelecek hedeflerinin belirlendiği YZB 2019, 11'inci yılında da iddialı içerikleri ile kapılarını aralayacak. Bu yıl Coca-Cola İçecek, Evyap, Finish, Hedef Gıda, Orkide, Sütaş ve Unilever'in ana sponsorluğunda yapılacak dev buluşmada, şirketler yeni ürün ve hizmetlerini interaktif stantlarda binlerce sektör profesyoneline tanıtacak. İki gün sürecek organizasyonla ilgili Kebir, Lezita, Tat Kimya, Hedef Gıda, Lila Group, Banat, ve Burcu Gıda'nın tepe yöneticileri görüşlerini paylaştı.

Tüketici İle Marka Arasındaki Bağı Perakendecilerimiz İle Kuruyoruz

Pazar trendlerinin ve sektör sorunlarının tartışıldığı YZB 2019'un, içeriği ile bu yıl da tüm katılımcıların vizyonunu geliştiren bir etkinlik olacağına değinen Kebir Pazarlama Müdürü Utku Karadeniz, "Kebir ailesi olarak çıktığımız bu yolda amacımız tüketiciyle marka arasında güvenilir bağlar kurmak. Bu bağları kurabilmemiz için bize katkı sağlayan en büyük etken ise perakendecilerimizdir. Geçmiş yıllarda da gördüğümüz üzere YZB Konferansı ve Fuarı üretici ve perakendeciyi bir araya getiren en büyük organizasyon olmuştur. Pazarın trendlerinin ve sektörün sorunlarının tartışılacağı aynı zamanda hepimizin ufkunu açacağını ve vizyonunu geliştireceğini düşündüğüm; bu yıl on birincisi düzenlenen YZB organizasyonuna sponsor olarak katılım sağlayacağımız için çok mutluyuz" dedi.

“Sektörün Geleceğine Işık Tutuyor”

Binlerce perakendeciyi bir araya getiren YZB'nin bu yıl da sektörünün geleceğine ışık tutacağına inandıklarını belirten Lezita, Abalıoğlu Gıda İş Ünitesi Genel Müdürü Mustafa Özdil; "Lezita olarak ürünlerimizi tüm Türkiye'deki ulusal ve yerel zincir mağazalarla, toplu tüketim ve perakende kanallarında tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Ticari ilişkileri geliştirme, sektörümüzü ileri taşıyacak uygulamalar konusunda görüş alışverişi yapma fırsatı sunan bu organizasyonu ve perakendenin en önemli halkalarından olan yerel zincirlerin büyümesini Lezita olarak desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“11’inci Yılında da Güzel Anılar ve Tecrübelerle Anılacak

Ülkemizdeki geleneksel perakendenin gelişmesinde emeği geçen ve ilerleyen yıllarda organize perakendenin önemli oyuncuları haline gelen Yerel Zincirlerin öneminin farkında olduklarını belirten Tat Kimya Batı Bölgeler Satış Müdürü Mert Aydın; “YZB’de biz üretici ve tedarikçi kuruluşlar, Yerel Zincirlerin yöneticileri ve değerli çalışanları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sektör oyuncularının bir arada olması sonucunda doğan sinerji ile iş yoğunluğu nedeniyle değerlendiremediğimiz konuları istişare ederek, sonucunda etkili fikir ve öneriler ortaya koyabiliyoruz” dedi. 

YZB 2019’da oturum sponsoru olarak yer aldıklarını da belirten Aydın şöyle konuştu; “Konusunda uzman konuşmacılar, panelistler ve etkinliklerle desteklenen bu organizasyon, 11’inci yılında da güzel anılar ve tecrübelerle anılacak. Tat Kimya ailesi olarak bu organizasyona ikinci kez katılıyoruz ve bundan sonraki YZB’lere de katılmayı düşünüyoruz. Organizasyonda geçirdiğimiz zamanı çok kıymetli buluyor, yerel zincir müşterilerimiz ile birlikte hep daha iyiye ulaşacağımıza inanıyoruz.”

“YZB’nin Bir ParçasI Olmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

YZB 2019’a “Perakendenin Dinamik Çözüm Ortağı” temasıyla sponsor olan Lila Group CEO’su Alp Öğücü, “Lila Group olarak, ülkemize katma değer sunma arzumuzla ürünlerimizi 75 ülkeye ulaştırıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada gelecek nesillere sorumluluğumuzu her daim göz önünde bulunduruyoruz. Çevre, eğitim ve kadın istihdamı konularında sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek projeler hayata geçiriyor ve sürdürülebilir kılmak adına çaba sarf ediyoruz. YZB, 11 yıldır yerel markaların ve tedarikçilerin büyüyebilmesi, verimliliği, ülke ekonomisine destek olabilmesi için büyük emekle hayata geçiriliyor. Bu kıymetli organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Ülkemize Değer Katabildiğimiz Noktada Kendimizi Değerlİ Hissediyoruz”

Sektörde 72'nci yılını kutlayan Banat'ın kurulduğu günden itibaren Türkiye'ye, topluma faydalı işler, ürünler üretmek, sağlıklı yaşama katkı sağlamak için çalışmalarını yürüttüğünü belirten Banat Genel Müdürü Önder Kaya; "Yüzde 100 Türk sermayeli Banat olarak, ülkemize değer katabildiğimiz noktada biz de kendimizi değerli hissediyoruz. Bu yüzden; bir ülkenin en büyük değeri olduğuna inandığımız yerel markaların büyümesine, ekonomimizin gelişmesine katkı sağlayan Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı’nda bu yıl da yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

“İş ortaklarımız ile YZB’de Ortaya Koyacağımız Sinerji Bizi Heyecanlandırıyor”

Gıda, temizlik ve kozmetik ürünlerinin satış ve dağıtımında 50 yılı aşkın süredir öncü çalışmalara imza atan Hedef Gıda, YZB 2019’a benimsediği dijitalleşme vizyonuyla değer katacak. YZB’nin bu yılki ana sponsorları arasında yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Hedef Gıda Genel Müdürü Çetin Yılmaz, “Yarım asrı aşan tecrübemizi, sektöründe lider konumda olan yerli ve global şirketlerle yaptığımız stratejik ortaklıkların yanı sıra dijitalleşme vizyonumuzla müşterilerimize, tüketicilerimize, perakende sektörüne ve ülkemize daha fazla değer sağlıyoruz. Gelişmiş teknoloji altyapımız, güçlü tedarik zinciri yönetimimiz ve otomasyon sistemlerimiz ile 2 bin 800 ürünü ile 20 bin noktada kesintisiz hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizin ve tüketicilerimizin beklentilerini daha iyi yönetmek için geleceğimize, dijitalleşmeye, teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sürekli büyümeyi ve gelişmeyi kendine ilke edinen Hedef Gıda olarak sektörün gelişimine yön veren, değer katan YZB’de tüm iş ortaklarımızla bir araya gelerek ortaya koyacağımız sinerji bizleri şimdiden heyecanlandırıyor” dedi.

“Bize Ve Sektördeki Firmalara Değer Katıyor”

YZB’nin sektöre ve firmalara her yıl değer kattığını belirten Burcu Gıda Pazarlama Müdürü Gökhan Bahadır ise şunları söyledi;

“YZB 2019 Konferansı ve Fuarı’na katılım sağlamamızdaki en önemli sebep; perakende sektörünün önemli bir halkası olan yerel zincirler ve üreticilerle doğru bir organizasyonda yer almanın bize ve sektördeki diğer firmalara değer kattığına olan inancımızdır. Burcu Gıda ailesi olarak 30 yılı aşan deneyimlerimizi iş ortaklarımızla paylaşmak, yeni ürünlerimizi doğru kanallar aracılığıyla tüketicilerimizin beğenisine sunmak ve sektöre yön veren diğer tüm firmalarla bir arada olmak bizi mutlu ediyor.”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER